Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test Rapid Tiroida TSH pt Autotestare, AllTest, 1 Buc

Test Rapid Tiroida TSH pt Autotestare, AllTest, 1 Buc
Test Rapid Tiroida TSH pt Autotestare, AllTest, 1 Buc
Test Rapid Tiroida TSH pt Autotestare, AllTest, 1 Buc
Test Rapid Tiroida TSH pt Autotestare, AllTest, 1 Buc
Test Rapid Tiroida TSH pt Autotestare, AllTest, 1 Buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

19,90RON
Pretul afisat contine TVA
  • SKU: MED2315

Test Rapid Tiroida TSH pt Autotestare, ALLTEST 1 Buc


 1. Cum functioneaza testul TSH? Hormonul de stimare tiroidiana (TSH) activeaza glanda tiroida. Prin urmare, un nivel TSH mai mare de 5 μIU/ml, in cazul unui rezultat pozitiv, indica o tiroida cu activitate scazuta (hipotiroidism), care necesita mai mult TSH.


2. Cand trebuie utilizat testul? In cazul aparitiei simptomelor asociate cu hipotiroidismul, precum senzatie regulata de oboseala, depresie sau frig, crestere in greutate, piele uscata, par fragil, constipatie persistenta sau ciclu menstrual neregulat la femei. Se recomanda sa efectuati un test rapid TSH in scopuri de screening. Testul rapid TSH poate fi efectuat in orice moment al zilei. Totusi, acesta nu trebuie efectuat in cazul in care se urmeaza un tratament medical hormonal pentru tiroida.


3. Rezultatul poate fi incorect? Rezultatele sunt exacte in masura in care instructiunile sunt respectate cu atentie. Cu toate acestea, rezultatul poate fi incorect daca testul rapid TSH cu caseta de testare se uda inainte de efectuarea testului sau cantitatea de sange din godeul pentru proba este insuficienta sau numarul de picaturi de solutie tampon este mai mic de 2 si mai mare de. Pipeta capilara furnizata in cutie permite siguranta faptului ca volumul de sange recoltat este corect. In plus, datorita principiilor imunologice implicate, exista sanse de a obtine rezultate false in cazuri rare. Pentru astfel de analize bazate pe principii imunologice se recomanda intotdeauna o consultatie cu medicul.


4. Cum se interpreteaza testul daca culoarea si intensitatea liniilor sunt diferite? Culoarea si intensitatea liniilor nu prezinta importanta pentru interpretarea rezultatelor. Liniile trebuie sa fie doar omogene si clar vizibile. Testul trebuie considerat pozitiv indiferent de intensitatea culorii liniei de testare.


5. Daca citesc rezultatul dupa 20 de minute, acesta este fiabil? Nu. Rezultatul trebuie citit la 10 minute de la adaugarea solutiei tampon. Rezultatul nu este fiabil dupa 20 de minute.


6. Ce trebuie sa fac daca rezultatul este pozitiv? Daca rezultatul este pozitiv, acesta indica un nivel TSH in sange peste pragul obisnuit (5 μIU/ml), caz in care trebuie sa va adresati unui medic caruia sa ii prezentati rezultatul testului. Apoi, medicul va decide daca sunt necesare analize suplimentare.


7. Ce trebuie sa fac daca rezultatul este negativ? Daca rezultatul este negativ, acesta indica un nivel TSH sub 5 μIU/ml, care se afla in intervalul normal. Chiar daca se intampla rar, nu se poate exclude prezenta hipotiroidismului pe baza unui astfel de rezultat al testului. Cu toate acestea, daca simptomele persista, va recomandam sa va adresati unui medic

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Test Tiroida , Autotest
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.