Menu
Cosul tau de cumparaturi

Defibrilatoare

Defibrilatoare

Aparat de antrenament resuscitare cardio-pulmonara Chest-eRAjutorul perfect pentru masajul cardiac. Acest dispozitiv poate salva o viațăDispozitiv de antrenament resuscitare cardio-pulmonara (CPR) Chest-eR®, echipament de generatie noua, ajuta la antrenarea si perfectionarea tehnicilor de acord..
1.420,00RON
Defibrilatoare Rescue Life® 7 AED cu monitor, extern. Defibrilator Rescue Life® 7 conceput pentru a fi utilizat de catre  specialisti in cadrul ambulantelor, SMURD, spitale, clinici, cabinete individuale.Rescue Life este un defibrilator extern cu monitor (DefiMonitor). ..
23.970,00RON
Defibrilator RESCUE SAM AED semi-automat, compact, ergonomic si usor de utilizat, un instrument indispensabil de salvare a vietii. Caracteristici tehnice:mod de operare: semiautomatenergie: 200 joulecontrol incarcare: automat de catre software (detectare aritmie si control incarcare)timp incarc..
5.664,00RON
Sistem Trainer Rescue SAM Pro Complete cu baterie, incarcator, 3 pad adult, telecomanda si husa este sistemul conceput pentru a instrui în mod eficient personalul de intervenție în situații de urgență în utilizarea defibrilatorului extern semiautomat RESCUE SAM, datorită unor instrucțiuni simpl..
2.367,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.