Menu
Cosul tau de cumparaturi

Recipiente Colectare

Recipiente Colectare

Confectionat din material plastic rigid de tip polipropilena, rezistent la actiuni mecanice produse de obiectele ascutite.Volum nominal 1,15 litri;Capacitate utila: 0,90 litri;Autoclavabil, rezistent la cadere, perforare.Certificat conform normelor ADR acceseaza link, marcaj conform standardelor UN,..
6,68RON
Saci galbeni deseuri infectioase - 20 litriSac galben pentru colectarea deseurilor infectioase provenite din activitatea medicala confectionat din polietilena de inalta densitate, cu rezistenta mecanica mare si termosuturi continue. Marcat cu pictograma ‘PERICOL BIOLOGIC’’. Categorii deseuri care po..
0,82RON
Saci galbeni deseuri infectioase - 240 litriSac galben pentru colectarea deseurilor infectioase provenite din activitatea medicala confectionat din polietilena de inalta densitate, cu rezistenta mecanica mare si termosuturi continue. Marcat cu pictograma ‘PERICOL BIOLOGIC’’. Categorii deseuri care p..
2,83RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.