Menu
Cosul tau de cumparaturi

Infectii Respiratorii

Infectii Respiratorii

Brand: BOSON
Test Rapid Combinat 3 în 1 Pentru Detectarea Virusului Gripal A și B Simultan cu Covid-19 BosonUTILIZARE VIZATĂ Duo Test Rapid Antigen SARS-CoV-2/Gripa A+B este un test in vitro bazat pe imunocromatografie, într-o singură etapă. Acesta este conceput pentru determinarea calitativă rapidă a antigenulu..
11,90RON
Brand: Safecare
Test Rapid Combo Covid-19, Gripa Tip A si Tip B, SAFECARE, 1 Buc.Testul rapid combinat COVID-19 & Gripa A+B Antigen este un kit de testare de unică folosința destinat detectării calitative a antigenului proteic nucleocapsid al antigenilor virali gripei Ași B și a antigenului COVID-19 din probele..
13,69RON
Test infecții respiratorii 6 în 1, Gripa A si B, Covid19, RSV, Adenovirus, Mycoplasma Pneumoniae, 1 bucAcest produs reprezintă un instrument esențial pentru profesioniștii din domeniul medical, în special în sezonul rece, când diagnosticarea precisă și rapidă a pacienților prezintă dificultăți dator..
41,65RON
Brand: BOSON
Descriere Autotestele Antigen sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acuratețe foarte mare. Acestea detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus. Test Rapid Ant..
4,50RON
Test Rapid Antigen Covid, GREENSPRING , Profesional, 25 BucTestul rapid pentru antigenul SARS-CoV-2 Green Spring® este un dispozitiv medical creat pentru utilizare profesională, având ca scop detectarea rapidă și calitativă a antigenului proteic nucleocapside SARS-CoV-2 în probele de salivă umană, n..
73,38RON
Test Rapid Antigen Covid, GREENSPRING , Selftest, 1 Buc Testul GreenSpring este destinat detectării rapide a antigenelor SARS-CoV-2 printr-un tampon în zona nazală anterioară. Testul nazal este destinat utilizării ca măsură de precauție sau în faza acută a suspiciunii Covid-19. Producătoru..
4,20RON
Brand: BOSON
TEST RAPID ANTIGEN GRIPA A + B   PENTRU DETECTAREA CALITATIVĂ A ANTIGENELOR NUCLEOPROTEICE ALE GRIPEI DE TIP A ȘI DE TIP B ÎN TAMPOANE NAZOFARINGIENE, TAMPOANE NAZALE, ȘI PROBE DE ASPIRAT NAZAL UTILIZARE Testul Rapid Antigen Gripa A+B este un test imunocromatografic in vitro pentru d..
7,90RON
Test rapid antigen Strep A, WondFo, 1 bucTestul rapid antigen Strep A, WondFo este un test rapid și ușor de utilizat pentru detectarea antigenului streptococic de grup A din probele de tampon de gât. Acest test este destinat utilizării ca ajutor în diagnosticarea infecției streptococice de grup..
34,90RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Streptococ A, 1 buc, BosonAcesta este un test imunocromatografic pentru detectarea rapida calitativa a antigenului Streptococ de grup A din proba recoltata din gat.Continut:- Card de Testare- Reactiv 1- Reactiv 2- Tampon Nazal Steril- Tub Tampon Extractie- Instructiuni de utilizar..
14,28RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Streptococ A, 25 buc, BosonAcest dispozitiv medical este un test rapid in-vitro folosit pentru detectarea calitativa a antigenului Streptococ de Grup A, din probe prelevate din gat.Sensibilitatea testului este de 1 x 105 CFU/testMateriale incluse- 25x Dispozitiv de testare- 25x Sw..
202,30RON
Testul Influenza A/B+COVID-19/RSV Combo Ag este un test imunocromatografic in vitro pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenului proteic nucleocapsidic al virusului influenzal A (inclusiv subtipul H1N1), al virusului influenzal B, al virusului sincițial respirator și/sau al SARSCoV-2 î..
11,90RON
Brand: ALL TEST
Test Rapid Combo 6in1: Gripa A+B, COVID-19, RSV, Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae, ALLTEST, 1 bucAcest produs reprezintă un instrument esențial pentru profesioniștii din domeniul medical, în special în sezonul rece, când diagnosticarea precisă și rapidă a pacienților prezintă dificultăți datorită..
39,00RON
Brand: CorDx Inc.
Testul Influenza A/B+COVID-19/RSV Combo Ag este un test imunocromatografic in vitro pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenului proteic nucleocapsidic al virusului influenzal A (inclusiv subtipul H1N1), al virusului influenzal B, al virusului sincițial respirator și/sau al SARSCoV-2 î..
14,90RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Professional Nazofaringian (20 buc) Rapid Antigen Test Card este un test imunocromatografic in vitro. Este conceput pentru determinarea calitativă rapidă a antigenului virusului  în tampoane nazale, tampoane nazofaringiene sau tampoane orofaringiene de la persoane suspe..
83,50RON
Brand: Clungene
Kit Autotestare Rapida Covid19 lateral nazal CLUNGENE, 1buc Testul rapid pentru antigen COVID-19 este un imunotest cu flux lateral destinat detectării calitative a antigenelor nucleocapside SARS-CoV-2 în tampon nazal de la persoane cu simptome sau alte motive epidemiologice pentru a suspecta infe..
4,50RON
Test Covid-19 Greenspring - depisteaza tulpina ERIS, 4 moduri de prelevare ( nazal, saliva, nazofaringian si orofaringian), raportare Corona Forms id 2109Testul rapid pentru antigenul SARS-CoV-2 Green Spring® este un dispozitiv medical creat pentru utilizare profesională, având ca scop detectarea ra..
7,99RON
Brand: FLOWFLEX
Testul rapid pentru gripa de tip A/B este o imunoanaliză cromatografică rapidă pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenilor virusului gripal de tip A, inclusiv a subtipurilor cunoscute în prezent, și a antigenilor virusului gripal de tip B, direct din probele nazale cu bețișor prelevat..
7,90RON
Test Rapid Gripa A+B, WONDFO, 25BucTestul Wondfo One Step Influenza A&B este destinat utilizării de către profesioniștii din domeniul sănătății și ca test de screening calitativ de diagnostic in vitro pentru detectarea antigenelor nucleoproteice ale gripei de tip A (inclusiv subtipul H1N1) și B ..
169,00RON
Brand: ALL TEST
Test Rapid Streptococ A, ALL TEST, 20 Buc/ CutiePt uz Profesional de diagnosticare in VitroTestul rapid AIITEST Strep A este conceput pentru a identifica infecţiile cu streptococ de grup A prin detectarea calitativă a antigenelor Strep din probele de tampon de gât. Utilizarea acestui test vă poate o..
286,00RON
Brand: ALL TEST
Kit Test rapid Streptococ A BERIGHT (prelevare faringiana), 1bucPt uz Profesional de diagnosticare in VitroDirectiva Executiva IVDD98:79:ICCFabricat in CHINACOMPONENTE (RO)1 Casetă de testare1 Dozator Picurator 1 Reactiv 11 Reactiv 2 1 Instrucțiuni de utilizare1 Tampoane Sterile1 Tub ..
12,90RON
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.