Menu
Cosul tau de cumparaturi

Sanatate Feminina

Sanatate Feminina

Sanatate Feminina

BioNette ajuta nu numai pentru ameliorarea simptomelor chinuitoare ale rinitei alergice (mâncărime în nas, iritație în nasofaringe, congestie nazală, strănut, secreție nazală persistentă etc.), dar și pentru a scăpa de rinita alergică sezonieră, deoarece reduce sensibilitatea la alergeni!BioNette es..
499,00RON
Brand: HEE
Aparat Pentru Tratarea Rinitei Alergice, MC 008 , HEE ajuta nu numai pentru ameliorarea simptomelor chinuitoare ale rinitei alergice (mâncărime în nas, iritație în nasofaringe, congestie nazală, strănut, secreție nazală persistentă etc.), dar și pentru a scăpa de rinita alergică sezonieră, deoa..
249,00RON
Brand: HEE
Conuri Vaginale pentru Exercitii Kegel, MC 200, HEERevitalizați-vă Sănătatea Pelviană cu Conurile Vaginale pentru Exerciții KegelDescoperiți soluția discretă și eficientă pentru o sănătate pelviană optimă - Conurile Vaginale pentru Exerciții Kegel. Cu un set de trei greutăți diferite (5g, 10g, 20g) ..
132,00RON
Brand: HEE
Transformă-ți Regimul de Îngrijire a Pielii cu Magic Premium Pro 3in1 BC 029 de la HEEExperimentați acasă luxul tratamentelor profesionale de înfrumusețare cu Magic Premium Pro 3in1, un dispozitiv avansat care combină fototerapia, ionoterapia și micro-vibrațiile pentru o piele vizibil îmbunătățită. ..
106,00RON
Brand: HEE
Dispozitiv Fototerapie, Stimulator colagen, BC 010, HEEInovație și Frumusețe cu Dispozitivul de Fototerapie HEE BC 010: Stimulationul Colagenului prin IonoterapieDescoperiți secretul unui ten întinerit cu Dispozitivul de Fototerapie BC 010 de la HEE, instrumentul dvs. revoluționar pentru o piele rad..
475,00RON
Brand: HEE
Dispozitiv Infrumusetare, Purificator Acnee, BC 038, HEERevitalizarea Pielii cu Purificatorul de Acnee BC 038 de la HEE: Fototerapie Avansată pentru un Ten ClarConfruntați acneea cu tehnologia inovatoare a Purificatorului de Acnee BC 038 de la HEE, un dispozitiv de înfrumusețare care folosește puter..
264,00RON
Brand: HEE
Dispozitiv Medical de infrumusetare, Masca Magica OI 037, HEEÎn peisajul mereu în evoluție al frumuseții și al bunăstării, tehnologiile inovative continuă să redefinească modul în care ne îngrijim pielea. O astfel de inovație este integrarea măștilor LED în rutinele de îngrijire a pielii, oferind o ..
488,00RON
Brand: HEE
Revolutionați Managementul Incontinenței Urinare cu Dispozitivul Medical MC100A de la HEE KeffortExperimentați o abordare avansată și discretă în tratamentul incontinenței urinare cu Dispozitivul Medical MC100A Keffort, o soluție inovatoare care combină tehnologia sofisticată de stimulare electrică ..
396,00RON
Brand: HEE
Introducerea Dispozitivului Medical Stimulator Electric pentru Masaj MC 310 de la HEE – O Nouă Dimensiune a Sănătății InteligenteDescoperiți viitorul îngrijirii personale cu Stimulatorul Electric pentru Masaj MC 310, un dispozitiv inovator care aduce tehnologia de vârf în confortul casei dumneavoast..
211,00RON
Brand: HEE
Introducerea Dispozitivului Medical Stimulator Electric pentru Masaj MC 310 de la HEE – O Nouă Dimensiune a Sănătății InteligenteDescoperiți viitorul îngrijirii personale cu Stimulatorul Electric pentru Masaj MC 310, un dispozitiv inovator care aduce tehnologia de vârf în confortul casei dumneavoast..
238,00RON
Brand: HEE
Explorați Libertatea Îngrijirii Personale cu Dispozitivul Wireless Stimulator Electric pentru MasajÎmbunătățiți-vă rutina de wellness cu noul nostru Dispozitiv Wireless Stimulator Electric pentru Masaj, conceput pentru a aduce alinare, revitalizare și îmbunătățire musculară direct în confortul casei..
159,00RON
Brand: HEE
Descoperă Secretul Tineretii cu Dispozitivul pentru Lifting Facial BC 041 de la Beaute HEERedefinește-ți ritualul de îngrijire facială cu inovația oferită de Beaute HEE. Dispozitivul pentru Lifting Facial BC 041 utilizează tehnologia de micro-curent pentru a energiza mușchii feței, oferind un efect ..
113,00RON
Brand: HEE
Dispozitiv pentru Reducerea Ridurilor din Zona Ochilor si Buzelor, BC 043, HEEDescoperiți Secretul unui Aspect Tânăr cu Dispozitivul HEE BC 043 pentru Reducerea RidurilorOchii și buzele sunt primele care dezvăluie semnele trecerii timpului, dar cu noul Dispozitiv HEE BC 043, puteți întârzia aceste s..
99,00RON
Brand: HEE
Redescoperiți Confortul și Claritatea cu Dispozitivul pentru Relaxarea Ochilor HC 210 de la HEEÎntr-o lume unde orele lungi petrecute în fața ecranelor sunt obișnuite, ochii noștri sunt adesea supuși unui stres semnificativ. Dispozitivul pentru Relaxarea Ochilor HC 210 de la HEE este aici pentru a o..
250,00RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.