Menu
Cosul tau de cumparaturi

Termeni și Condiții

Cadru general

 

Vă rugăm să parcurgeți conținutul acestei pagini. Vă prezentăm termenii și condițiile care vor sta la baza unei colaborări de succes între dumneavoastră și noi.

 

Vânzătorul

 

Site-ul medihub.ro este spațiul de comerț online al companiei Today Solution SRL, înregistrată în Registrul Comerțului cu nr. J40/5600/2020, cu CIF 42551706, cu sediul în Strada Argentina, Nr. 25, parter, P, Sect. 1, București. Îl vom denumi în continuare „Vânzătorul”.

 

Cumpărătorul

 

Cumpărătorul poate fi orice persoană fizică sau juridică, domiciliată în ţară sau în străinătate, care achiziţionează produse de pe site-ul medihub.ro.

 

Prezentarea produselor

 

Denumirile și descrierile produselor și fotografiile acestora sunt bazate pe materiale puse la dispoziție de furnizori. Acestea pot fi incomplete din motive care țin de spațiu sau modul în care e organizată informația. De aceea, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea descrierii, iar imaginile au doar titlu de prezentare. Cu toate acestea, se fac eforturi constante pentru ca detaliile oferite pe site să fie cât mai corecte și complete.

De asemenea, vânzătorul își declină responsabilitatea pentru prejudiciile cauzate de nefuncționarea siteului, sau pentru imposibilitatea accesării anumitor linkuri.

 

Contractul

 

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul vânzătorului, cumpărătorul îşi exprimă acceptul faţă de termenii şi condiţiile prezentului site, şi inițiază un contract de vânzare-cumpărare. Totodată, cumpărătorul îşi asumă obligaţia de a folosi site-ul doar pentru comenzi şi mesaje legitime.  Utilizarea abuzivă a site-ului va fi sancţionată prin anularea comenzii şi, după caz, sesizarea organelor competente.

În momentul plasării comenzii, cumpărătorul se obligă să pună la dispoziția vânzătorului nume complet, o adresă corectă de livrare, un număr de telefon și un email valide și date fiscale (dacă e persoană juridică), pentru facilitarea comunicării, emiterea facturii și efectuarea livrării aferente. De asemenea, cumpărătorul își poate manifesta disponibilitatea pentru a primi informații legate de oferte, promoții, campanii lansate de vânzător, prin telefon sau mail, în concordanță cu Politica de prelucrare a datelor.

 

Pentru descrierea procesului de cumpărare, vedeți secțiunea Cum cumpăr?

 

Validarea contractului

 

După ce comanda este plasată pe site, vânzătorul verifică existența în stoc a produselor, în cantitățile solicitate de client. Deși vânzătorul face eforturi permanente să coreleze informația de pe site cu stocurile reale, pot apărea diferențe, din pricina numărului mare de comenzi.

 

Contractul se consideră reciproc consimțit și, prin urmare, valid, din momentul în care vânzătorul confirmă, telefonic sau prin mail, disponibilitatea produselor solicitate, iar cumpărătorul reconfirmă acuratețea datelor introduse în formularul de comandă și lista de produse din coș, în cantitățile cerute.

Cumpărătorul poate anula o comandă prin mail la adresa comenzi@medihub.ro, până în momentul în care comanda capătă statusul finalizat.

 

Pentru plată și transport, consultați secțiunile Cum plătesc?, respectiv Cum mi se livrează.

 

Onorarea contractului

 

Contractul se consideră onorat după ce produsele sunt livrate și plătite; cu amendamentul că acesta poate fi anulat de cumpărător pe durata a 14 zile de la livrare, pe baza Politicii de returnări.

 

Facturarea și plata

 

Pe baza comenzilor care fac obiectul contractului, vânzătorul va emite o factură fiscală care să includă bunurile și serviciile livrate, și care va sta la baza plății pe care cumpărătorul are obligația s-o efectueze. De asemenea, cumpărătorul are obligația să furnizeze informațiile corecte necesare pentru ca factura fiscală să fie emisă pe baza legilor în vigoare. 

Preturile prezentate in cadrul magazinului online MEDIHUB includ TVA de 19% respectiv 9% in conformitate cu dispozitiile legale. Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica acest lucru pe pagina produsului, la momentul finalizarii comenzii sau dupa caz, in cadrul diverselor campanii limitate in timp organizate de Vanzator.

Modalitățile de plată acceptate sunt:

  • Prin intermediul cardurilor bancare, online
  • Cu numerar, prin intermediul curierului, in limita a 5000 lei
  • Prin transfer bancar

In cazul platilor online folosind cardurile bancare, securitatea si validitatea autentificarii cardurilor va fi confirmata de procesatorul de plati electronice. Tranzactiile se realizeaza exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, in conditii de maxima securitate oferite de platforma  3D Secure. Nicio informatie legata de cardul Cumparatorului nu va fi stocata pe serverele Vanzatorului.

Cumparatorul care plateste online trebuie sa furnizeze procesatorului numele de pe card, codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura. Sunt acceptate la plata cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si VISA (inclusiv VISA Electron). Pentru platile cu cardul nu este perceput niciun comision suplimentar Cumparatorului.

In cazul in care Cumparatorul intarzie, din vina sa, plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

 Scadenta facturii se considera a fi:

  • data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din DEPOZIT
  • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier.

 

Forța majoră și litigiile

 

Părțile vor fi exonerate de răspunderea pentru executarea obligațiilor contractuale, în caz de forță majoră, definită drept un eveniment imprevizibil și inevitabil, în afara controlul părților.

Divergențele apărute între părți vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul imposibilității de a ajunge la un acord, litigiul va avea loc la instanța judecătorească din teritoriul în care se află adresa vânzătorului. Pentru comunicarea litigiilor, vă invităm să utilizați adresa de mail comenzi@medihub.ro

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.