Menu
Cosul tau de cumparaturi

Igiena Orala

Igiena Orala

Brand: CICCARELLI
Apa de gură cu turmeric și propolis – Pasta del Capitano garantează o acțiune de protecție asupra întregii cavități bucale datorită selecției ingredientelor active conținute, respectiv: Sulfetal Zn® – cu acțiune antibacteriană; curcumin – principalul ingredient activ din turmeric și are proprie..
23,90RON
Brand: CICCARELLI
Kit-ul de călătorie pentru adulți – Pasta del Capitano conține o pastă de dinți împotriva plăcii dentare și o periuță pliabilă. Și, pentru că vă doriți o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos, el nu trebuie să lipsească din bagaj atunci când plecați în vacanță cu persoana iubită, vă deplasați în int..
22,90RON
Brand: CICCARELLI
Kitul de călătorie pentru copii cu vârsta peste 6 ani – Pasta del Capitano este o soluție practică, menită să aibă grijă de igiena orală a celor mici. Pachetul are o cutie de plastic în care pot fi ținute pasta de dinți de 20 ml și periuța de dinți pliabilă ce poate fi utilizată în toate situațiile ..
22,90RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.