Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test Rapid Combo 6in1, Gripa A+B, COVID-19, RSV, Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae, AllTest, 1 buc

Test Rapid Combo 6in1, Gripa A+B, COVID-19, RSV, Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae, AllTest, 1 buc
Test Rapid Combo 6in1, Gripa A+B, COVID-19, RSV, Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae, AllTest, 1 buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

39,00RON
Pretul afisat contine TVA
  • SKU: MED2325

Test Rapid Combo 6in1: Gripa A+B, COVID-19, RSV, Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae, ALLTEST, 1 buc

Acest produs reprezintă un instrument esențial pentru profesioniștii din domeniul medical, în special în sezonul rece, când diagnosticarea precisă și rapidă a pacienților prezintă dificultăți datorită simptomelor neclare.


Testul  inovator, pentru infecții respiratorii include 6 analize diferite (Gripa A, Gripa B, COVID-19, RSV (virus sincitial respirator), Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae), oferă rezultate fiabile și rapide dintr-o singură prelevare nazofaringiană.

Este un pas înainte în oferirea de soluții eficiente pentru diagnosticarea rapidă și eficientă în îngrijirea pacienților.

Testul rapid pentru infecții respiratorii 6 în 1, care include Gripa A/B, COVID-19, RSV, Adenovirus și Mycoplasma Pneumoniae cu prelevare nazofaringiană, este un test imunocromatografic rapid destinat detectării calitative a proteinei nucleocapside a COVID-19, gripelor A și B, Virusului Respirator Sincițial (RSV), Adenovirusului și antigenele Mycoplasma pneumoniae din nazofaringele uman. Conceput exclusiv pentru utilizare profesională in vitro, acest test oferă o soluție eficientă pentru diagnosticarea rapidă a infecțiilor respiratorii.

Acest test este esențial pentru identificarea infecțiilor cu COVID-19, Influenza A+B, RSV, Adenovirus și M.pneumoniae, fiind util în special în faza acută a infecției, unde antigenii sunt detectabili în probele respiratorii superioare. Rezultatele pozitive indică prezența acestor antigeni, necesitând însă o corelare clinică cu istoricul pacientului și alte date de diagnostic pentru a determina starea exactă a infecției. Este important de menționat că rezultatele pozitive nu exclud prezența altor infecții bacteriene sau virale și că agentul detectat nu trebuie considerat întotdeauna cauza directă a bolii.

În cazul rezultatelor negative, acestea nu exclud posibilitatea unei infecții cu COVID-19, Influenza A+B, RSV, Adenovirus sau M.pneumoniae și nu ar trebui folosite singure pentru a ghida tratamentul sau deciziile de management al pacientului. Rezultatele negative trebuie considerate ca fiind prezumtive și, dacă este necesar, confirmate prin teste moleculare suplimentare pentru o gestionare adecvată a pacientului. Este esențial ca aceste rezultate să fie evaluate în contextul expunerilor recente ale pacientului, istoricului medical și prezenței simptomelor clinice specifice acestor infecții.

Principiul testului se bazează pe detectarea calitativă a antigenilor specifici fiecărei infecții prin reacții imunocromatografice. Specimenul nazofaringian reacționează cu anticorpii specifici fiecărui antigen, prezenți pe particulele din test. Această reacție generează linii colorate în regiunile de testare, indicând un rezultat pozitiv. În absența antigenilor, nu va apărea nicio linie colorată în regiunea de testare, sugerând un rezultat negativ. Fiecare test include, de asemenea, o linie de control procedural, care confirmă că volumul adecvat de eșantion a fost adăugat și că absorbția membranei a avut loc corect.

Sensibilitate, specificitate și acuratețe

Test rapid infectii respiratorii 6 in 1 Gripa A/B + COVID-19 + RSV + Adenovirus + Mycoplasma Pneumoniae (Prelevare nazofaringian) a fost evaluat cu specimene obținute de la pacienți. RT-PCR este utilizată ca metodă de referință pentru Test rapid infectii respiratorii 6 in 1 Gripa A/B + COVID-19 + RSV + Adenovirus + Mycoplasma Pneumoniae (Prelevare nazofaringian). Specimenele au fost considerate pozitive dacă RT-PCR a indicat un rezultat pozitiv. Specimenele au fost considerate negative dacă RT-PCR a indicat un rezultat negativ.

Testul rapid de combinație de antigen SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovirus/M.pneumoniae este o metodă rapidă de imunotestare pentru detectarea proteinei nucleocapside SARS-CoV-2, Gripa A, Gripa B, RSV, Adenovirus și M. .antigeni pneumoniae în probele din nazofaringe ale indivizilor cu suspiciune de infecție.


Antigenul este de obicei detectabil în probele tractului respirator superior în timpul fazei acute al infecției. Rezultatele pozitive indică prezența antigenelor, dar corelarea clinică cu anamneza pacientului și alte informații de diagnostic este necesară pentru a determina starea infecției.


Rezultatul poate fi citit după 15 minute. Precizia testului a fost evaluată la >99%.


Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare pentru a evita rezultate nevalide. Pentru autotestare in vitro numai pentru uz diagnostic.


Conținutul pachetului:

1x caseta de testare

1x tampon steril

1x soluție de extracție într-o cană de măsurare

1x picurator

1x card de instrucțiuni cu infografic

1x prospect


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.