Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test Rapid Vitamina D pt Autotestare, AllTest, 1 Buc

Test Rapid Vitamina D pt Autotestare, AllTest, 1 Buc
Test Rapid Vitamina D pt Autotestare, AllTest, 1 Buc
Test Rapid Vitamina D pt Autotestare, AllTest, 1 Buc
Test Rapid Vitamina D pt Autotestare, AllTest, 1 Buc
Test Rapid Vitamina D pt Autotestare, AllTest, 1 Buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

33,90RON
Pretul afisat contine TVA
  • SKU: MED2316

 1. Cum functioneaza testul pentru vitamina D? In medicina, 25-hidroxivitamina D este principala forma de stocare a vitaminei D in corp. Prin urmare, se poate determina statusul general al vitaminei D prin detectarea continutului de 25-hidroxivitamina D. Un rezultat pozitiv cu un nivel de 25-hidroxivitamina D sub 30 ng/ml indica un nivel deficient sau insuficient de vitamina D. In astfel de cazuri, se pot recomanda suplimente cu vitamina D.

2. Cand trebuie utilizat testul? Aplicatia clinica a 25-hidroxivitaminei D este in principal in scopul diagnosticarii, tratarii si monitorizarii rahitismului (la copii), a osteomalaciei, a osteoporozei postmenopauzale si a osteopatiei renale. De asemenea, deficienta de vitamina D este asociata cu multe alte afectiuni, inclusiv cancer, boala cardiovasculara, boala autoimuna, diabet si depresie. Monitorizati-va nivelurile de vitamina D pentru a determina daca trebuie sa luati suplimente cu vitamina D. Testul rapid pentru vitamina D poate fi efectuat in orice moment al zilei.

3. Rezultatul poate fi incorect? Rezultatele sunt exacte in masura in care instructiunile sunt respectate cu atentie. Cu toate acestea, rezultatul poate fi incorect daca testul rapid pentru vitamina D cu caseta de testare se uda inainte de efectuarea testului sau cantitatea de sange din godeul pentru proba este insuficienta sau numarul de picaturi de solutie tampon este mai mic de 2 si mai mare de 3. Pipeta capilara furnizata in cutie permite siguranta faptului ca volumul de sange recoltat este corect. In plus, datorita principiilor imunologice implicate, exista sanse de a obtine rezultate false in cazuri rare. Pentru astfel de analize bazate pe principii imunologice se recomanda intotdeauna o consultatie cu medicul.

 4. Cum se interpreteaza testul daca culoarea si intensitatea liniilor sunt diferite? Consultati ilustratia si comparati intensitatea liniei T cu cardul cu diagrama de culori corespunzatoare nivelului de vitamina D, furnizat impreuna cu kitul.

 5. Daca citesc rezultatul dupa 20 de minute, acesta este fiabil? Nu. Rezultatul trebuie citit la 10 minute de la adaugarea solutiei tampon. Rezultatul nu este fiabil dupa 20 de minute.

6. Ce trebuie sa fac daca rezultatul indica un nivel deficient sau insuficient? Daca rezultatul indica un nivel deficient sau insuficient, inseamna ca nivelul de vitamina D din sange este sub 30 ng/ml, caz in care trebuie sa va adresati unui medic caruia sa ii prezentati rezultatul testului. Medicul va decide daca sunt necesare analize suplimentare.

 7. Ce trebuie sa fac daca rezultatul indica un nivel suficient? Daca rezultatul indica un nivel suficient, inseamna ca nivelul de vitamina D este egal cu sau peste 30 ng/ml si se afla in intervalul normal. Chiar daca se intampla rar, nu se poate exclude un caz de toxicitate a vitaminei D (hipercalcemie) pe baza unor astfel de rezultate ale testului. Cu toate acestea, daca simptomele persista, va recomandam sa va adresati unui medic

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.