Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test Rapid Streptococ A, ALL TEST, 20 Buc/ Cutie

Test Rapid Streptococ A, ALL TEST, 20 Buc/ Cutie
Test Rapid Streptococ A, ALL TEST, 20 Buc/ Cutie

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

286,00RON
Pretul afisat contine TVA

Test Rapid Streptococ A, ALL TEST, 20 Buc/ Cutie

Pt uz Profesional de diagnosticare in Vitro

Testul rapid AIITEST Strep A este conceput pentru a identifica infecţiile cu streptococ de grup A prin detectarea calitativă a antigenelor Strep din probele de tampon de gât. Utilizarea acestui test vă poate oferi un diagnostic eficient şi precis pentru o varietate de boli cauzate de bacterii.

Acest kit de testare este complet certificat CE.

Detalii cheie

20 de truse de teste per cutie

CE UE

Linia de control în rosu

Funcţionare uşor de înţeles

Rezultate rapide în mai puţin de 5 minute

Depozitare Ia 2-30 °C

SensibiIitate: 95,1%

Precizie: 97,1%

Specificitate: 97,8%

Conţinut kit:

Casete de testare

Tampoane sterile

Tuburi de extracţie

Reactiv de extracţie 1 flacon de soluţie (2M NaNO2)

Flacon de soluţie reactiv de extracţie 2 (acid citric 0,027 M)
Tampon de control pozitiv
Tampon de control negativ
Staţie de lucru
Instrucţiuni
Testul rapid AIITEST Strep A este destinat numai utilizării profesionate.

Ce este Strep A?
Streptococ A (Streptococcus A) este numele pentru un anumit tip de bacterii Streptococ. Streptococul A este responsabil pentru multe cazuri de faringite streptococi şi alte boli, cum ar fi scarlatina, fasciita necrozantă (boala care mănâncă carne) şi sindromul de şoc toxic. Streptococul A poate provoca complicaţii grave dacă este lăsat netratat, inclusiv febră reumatică, scarlatina, impetigo, celulită, pneumonie şi abcese la nivelul organelor interne. Este important să solicitaţi asistenţă medicală atunci când vă confruntaţi cu simptome asociate infecţillor cu Strep A pentru a evita posibilele complicaţii.
Copiii sunt deosebit de vulnerabili la infecţiile cu Strep A, datorită sistemului lor imunitar mai slab. Strep A poate provoca reacţii adverse grave şi chiar punând viaţa în pericol la copii. Dacă un copil prezintă semne de infecţie cu Strep A, trebuie solicitat imediat asistenţă medicală. Tratamentul pentru Strep A la copii este similar cu cel pentru adulţi, dar poate necesita uneori medicamente sau intervenţii suplimentare, în funcţie de severitatea afecţiunii. Este important să Inţelegeţi pericolele asociate cu streptococul A şi să luaţi măsurile adecvate pentru a asigura siguranţa copilului dumneavoastră. Cu un tratament adecvat şi prevenire, Strep A poate fi prevenit să provoace complicaţii grave.

Dacă aţi fost expus la Strep A sau credeţi că aţi putea avea Strep A, este important să vă adresaţi imediat medicului dumneavoastră. Streptococul A poate fi foarte periculos dacă este lăsat netratat, aşa că solicitarea asistenţei medicale cât mai curând posibil este esenţială. 

*Testele rapide de diagnostic sunt destinate exclusiv pentru diagnosticul in vitro efectuat de către profesionistii din domeniul sănătăţii.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.