Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test rapid pentru autotestare infectie cu HIV-1 si HIV-2, Insti, 1 buc

Test rapid pentru autotestare infectie cu HIV-1 si HIV-2, Insti, 1 buc
Test rapid pentru autotestare infectie cu HIV-1 si HIV-2, Insti, 1 buc
Test rapid pentru autotestare infectie cu HIV-1 si HIV-2, Insti, 1 buc
Test rapid pentru autotestare infectie cu HIV-1 si HIV-2, Insti, 1 buc
Test rapid pentru autotestare infectie cu HIV-1 si HIV-2, Insti, 1 buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

79,99RON
Pretul afisat contine TVA

Autotest Hiv  Insti este un autotest care identifică anticorpii HIV-1 și HIV-2 cu o picătură de sânge de la o înțepătură cu degetul cu rezultate în câteva minute.

Insti Auto-test Hiv este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro CE 0543.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile de utilizare.


General

1. Ce este HIV și SIDA? HIV Sindromul imunodeficienței umane dobândite este virusul care provoacă SIDA dacă nu este tratat. Atunci când o persoană este infectată cu HIV, virusul începe să îi atace sistemul imunitar, care este apărarea organismului împotriva bolilor. 

Ca urmare, persoana respectivă devine mai sensibilă la boli și infecție. Atunci când organismul său își pierde capacitatea de a lupta împotriva bolilor, 

persoana respectivă este diagnosticată cu SIDA. Nu există un tratament pentru HIV, infecția cu HIV. Cu toate acestea, tratamentul pentru HIV este foarte eficient. 

2. Cum poate cineva să dobândească HIV? HIV se răspândește prin contact cu sânge, lichid seminal, lichid pre-seminal, lichidul rectal, fluidele vaginale, sau laptele matern al unei persoane infectate. Transmiterea poate avea loc în urma unor relații sexuale neprotejate. De asemenea, se poate ca urmare a expunerii la sânge prin folosirea în comun a seringilor sau a acelor. Femeile care trăiesc cu HIV pot transmite virusul copiiilor lor 

în timpul sarcinii, la naștere sau la alăptare. HIV nu este transmis prin contact ocazional (schimbul de alimente, vase, haine, etc.), saliva, sărutul ocazional, mâncarea prepararea alimentelor sau înțepăturile de insecte.

3. Ce este un anticorp? Anticorpii sunt produși de către organismul dvs. sistemul imunitar al organismului ca răspuns la organisme dăunătoare, cum ar fi virușii și bacteriile. Scopul lor este de a apărarea împotriva infecțiilor. Despre test

4. Cum se efectuează testul INSTI HIV Self Testul autodiagnostic HIV? Autotestul INSTI HIV este un test de sânge pentru depistarea virusului HIV anticorpilor HIV. Testul produce un rezultat sub formă de un punct (punct de control) sau două puncte (puncte de control și puncte de test). A punctul de control este controlul încorporat și este vizibil în cazul în care testul este efectuat corect. Un punct de test va fi vizibil numai dacă eșantionul conține anticorpi împotriva HIV.  se efectuează prin adăugarea unui picătură de sânge în flaconul 1. Aceasta eșantion diluat se toarnă apoi în dispozitivul de testare, urmat de soluțiile din flaconul 2 și flaconul 3, secvențial, după fiecare soluție a fost absorbită prin dispozitivul de testare dispozitivul de testare. Procedura de testare trebuie să fie finalizată în succesiunea corectă, fără întârzieri. 

între etape.

5. Cât de precis este testul? Pe baza unui studiu canadian privind anticorpilor HIV-1/HIV-2 INSTI Test, INSTI are o precizie dovedită:

 " Sensibilitate clinică de 99,6%, ceea ce înseamnă că dacă 1000 de persoane cu anticorpi HIV sunt testate cu INSTI, 996 vor obține un rezultat pozitiv. rezultat pozitiv al testului.

 " Specificitate clinică de 99,3%, ceea ce înseamnă că dacă 1000 de persoane fără anticorpi HIV sunt testate cu INSTI, 993 vor obține un rezultat negativ. rezultatul testului.

 Într-un alt studiu canadian realizat de către autotesteri, testul procentul de acord pozitiv a fost 100%. Acest lucru înseamnă că toate persoanele cu adevărat infectate cu HIV au fost identificați toți subiecții cu anticorpi ca fiind pozitivi prin testul INSTI HIV INSTI. Procentul negativ de acord în acest studiu a fost 99,5%, ceea ce înseamnă că 614/617 subiecții cu adevărat HIV negativi au fost identificați ca fiind negativi de către INSTI HIV Self Test".

6. Ce este un rezultat fals pozitiv? Un rezultat fals pozitiv este atunci când un rezultat al testului este pozitiv, dar adevăratul statut HIV al persoanei este negativ (nu este infectată cu HIV). 

7. Ce este un rezultat fals negativ? Un rezultat fals negativ este atunci când un rezultat al testului este negativ, dar adevăratul statut HIV al persoanei este pozitiv (infectată cu HIV).

8. Cât de devreme poate acest test să detecteze HIV? Pe baza datelor bioLytical INSTI demonstrează că al treilea generație de performanță și 

detectează anticorpii HIV de tip IgM și IgG. Anticorpii IgM sunt cei mai timpurii anticorpi care organismul produce după o infecție cu HIV și pot fi detectați în decurs de 21-22 de zile1,2. În funcție de în funcție de cât de repede este afectată o persoană sistemul imunitar al unei persoane generează HIV anticorpi după expunere, acesta ar putea dura până la 3 luni pentru a obține un rezultat pozitiv. Dacă credeți că că ați fost expus la HIV în ultimele 3 luni, și rezultatele sunt negative, trebuie să va trebui să faceți un nou test după cel puțin au trecut cel puțin 3 luni de la expunerea dumneavoastră. Perioada de timp de la expunerea la HIV până la momentul în care se poate efectua un test poate da un rezultat pozitiv în mod corect se numește "fereastra perioadă".

1Moshgabadi N, et al. "Sensibilitatea unui test rapid la punctul de îngrijire test pentru detectarea timpurie a anticorpilor HIV este îmbunătățită de 

capacitatea de a detecta anticorpii HIV gp41 IgM." J Clin Virol (2015) Oct; 71:67-72. 

2Cohen M, et al. " The detection of acute HIV infection" J.Infect. Dis. 202 (2010) 270-277. 

Procedura de testare

9. Cum mă asigur că obțin suficient sânge? Înainte de a începe testul, relaxați-vă și beți un pahar de apă. Încălziți-vă mâinile. Așezați mâna sub nivelul taliei pentru a favoriza circulația sângelui. Înainte de a utiliza lănțișorul, căutați un punct pe partea laterală a vârfului degetului care este 

neted și nu calos și departe de unghia dumneavoastră. 

10. Conținutul flaconului 1, 2 sau 3 nu se absoarbe în testul dispozitivul de testare. Este foarte rar ca acest lucru să se întâmple întâmpla, dar dacă se întâmplă, veți nu veți putea finaliza testul procedura de testare și să citiți rezultatele. Va trebui să efectuați un alt test. În unele cazuri, probele pot prezenta o durată mai lungă decât timpul normal de curgere prin dispozitivul de testare. Acest lucru se datorează unor factori variabili, cum ar fi celulele componente celulare în cadrul întregului proba de sânge. Nerespectarea instrucțiunilor poate avea ca rezultat și la scurgeri și/sau la revărsarea de lichidelor din dispozitivul de testare.

11. Ce se întâmplă dacă vărs niște din conținutul flaconului 1, flaconul 2 sau flaconul 3 în afara dispozitivului de dispozitivul de testare? Continuați cu procedura de testare. Rezultatul testului este valabil atâta timp cât punctul de control prezintă un punct vizibil după turnarea flaconul 3 în dispozitivul de testare.

12. Cum voi ști dacă testul meu a fost efectuat corect? Site-ul INSTI HIV Self Test are încorporat un punct de control care arată că testul a fost efectuat corect și că aveți ați adăugat tipul de probă corespunzător și cantitatea corectă de probă de sânge. 

În cazul în care punctul de control nu nu apare (rezultat de test invalid), trebuie să vă testul nu a funcționat. Acesta nu este posibil să se tragă concluzii din acest rezultat și veți necesar să efectuați un alt test. În cazul în care se repetă un test invalid rezultate invalide repetate, consultați un medic. 


Rezultatele testului

În cazul în care nu sunteți sigur de rezultatul dvs. 

trebuie să mergeți la un medic pentru a efectua 

mai multe teste. 

13. Când pot să citesc rezultatul? 

Puteți citi rezultatul instantaneu sau în termen de 1 oră de la finalizarea procedurii de testare. Asigurați-vă că că punctul de control este prezent înainte de citirea rezultatului dumneavoastră.

14. Am utilizat testul, dar nu au apărut puncte. Ce ar trebui să să fac? Asigurați-vă că aveți o iluminare adecvată. Dacă nu apar puncte 

sunt vizibile, este posibil să nu aveți efectuat testul corect sau colectat suficient sânge. Veți necesar să efectuați un alt test. 

15. Ce trebuie să fac dacă rezultatul este pozitiv? Un rezultat pozitiv: Consultați un medic cât mai curând posibil 

posibil și informați-l pe acesta/aceasta că ați efectuat un autotest pentru HIV. Toate rezultatele pozitive pozitive trebuie să fie confirmate printr-un test de laborator. HIV este poate fi prevenit și trebuie să evitați comportamente sexuale cu risc ridicat pentru a pentru a preveni transmiterea HIV către dvs. partenerului.

16. Ce urmează după un rezultat pozitiv rezultat pozitiv? A avea HIV nu înseamnă că înseamnă că aveți SIDA. În cazul în care, la începutul 

diagnosticare și tratament, este puțin probabil să dezvoltați SIDA. Discutați despre următorii pași cu medicul sau consilierul dumneavoastră.

17. Ce trebuie să fac dacă rezultatul este negativ? Un rezultat negativ: 

Ca și în cazul multor teste, există o șansă pentru rezultate false. În cazul în care aveți un rezultat negativ, dar ați fost implicat într-o activitate cu risc de infectare cu HIV activitate cu risc de infectare cu HIV în ultimele 3 luni, ați putea fi în ceea ce se numește "perioada de fereastră" și este recomandat să repetați testarea la o dată ulterioară.

18. Se poate utiliza orice medicament sau condiții medicale să afecteze rezultatul? Un rezultat fals negativ poate apărea dacă:

" Ați luat un tratament pe termen lung  tratament antiretroviral de lungă durată.

" Aveți o boală gravă a sângelui  tulburare de sânge, cum ar fi afecțiuni multiple  mielomul.

" Aveți o valoare mai mare decât cea normală  hemoglobină. Nu există alte interferențe cunoscute. Este recomandat să se citească instrucțiunile producătorilor pentru alte medicamente pe care le luați luați înainte de a efectua test.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Test , HIV-1 , HIV-2
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.