Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test Rapid Hepatita C, HCV, profi, AllTest, Set 10buc

Test Rapid Hepatita C, HCV, profi, AllTest, Set 10buc
Test Rapid Hepatita C, HCV, profi, AllTest, Set 10buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

96,00RON
Pretul afisat contine TVA
  • SKU: MED2327

Test Rapid Hepatita C, HCV, profi, ALLTEST, Set 10buc

ATENȚIE: Acest test este destinat utilizării profesionale în vitro și servește la detectarea anticorpilor împotriva HCV într-o probă din sânge integral, ser sau plasmă - nu este destinat sau potrivit pentru autotestarea la domiciliu.


Hepatita C este boală inflamatorie virală și este o amenințare gravă care afectează în primul rând ficatul. Este cauzată de virusul hepatitei C. Faza acută a acestei boli apare adesea fără simptome semnificative. Se poate manifesta doar prin simptome ușoare asemănătoare gripei, cum ar fi oboseală, dureri articulare și musculare, disconfort sub coasta dreaptă, greață, pierderea poftei de mâncare și slăbiciune generală.


Unii pacienți pot prezenta, de asemenea, îngălbenirea pielii și a ochilor. Hepatita C se transformă adesea într-o formă cronică care poate duce la ciroză hepatică și carcinom hepatocelular. Perioada de incubație a bolii este de aproximativ 14 până la 180 de zile, cu o durată medie de 45 de zile. Principala sursă de infecție sunt oamenii, în special cei care au un test pozitiv pentru anticorpi împotriva virusului HCV. Virusul hepatitei C se răspândește în primul rând prin sânge, dar există și riscul de transmitere sexuală.


Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare pentru a evita rezultate nevalide. Numai pentru diagnostic profesional in vitro. Produsul este destinat utilizării de către personal instruit în laborator. Nu este destinat autotestării. Nu este destinat screening-ului donatorilor de sânge.


Ambalare

casetă de testare

picurator

lancetă sterilă

soluție (PBS, 0,02% Proclin, 300, ≤0,02% NaN3)

tampon cu alcool

prospect

Material sau dispozitive care nu sunt incluse în pachet, dar sunt necesare:

Recipient de colectare a probelor

Centrifuga

Temporizator


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.