Menu
Cosul tau de cumparaturi

Pipa Guedel, marimea 4, 1 Buc

Pipa Guedel, marimea 4, 1 Buc
Nou
Pipa Guedel, marimea 4, 1 Buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

4,65RON
Pretul afisat contine TVA
  • SKU: MED1891

Tub faringian pentru caile respiratorii, curbat, pentru intubatia pe termen scurt a faringelui, utilizat pentru a mentine deschise tractul respirator a persoanelor inconstiente.

  • Nr: 4 - 100mm
  • Sterile
  • Pretul afisat este pentru 1 bucata.

Pipa Guedel, cunoscută și sub denumirea de tub orofaringian Guedel, este un dispozitiv medical utilizat pentru a menține deschise căile respiratorii ale unui pacient, prevenind astfel obstrucționarea acestora de către limbă sau alte structuri orale în caz de inconștiență. Mărimea 4 este adesea potrivită pentru adulți, asigurând dimensiunea necesară pentru o eficiență maximă în menținerea permeabilității căilor respiratorii.

Caracteristici specifice ale Pipei Guedel mărimea 4 includ:

  • Material: Fabricată din plastic semirigid sau cauciuc siliconic, pipa Guedel este durabilă și non-toxică, oferind o utilizare sigură și confortabilă.
  • Design: Este dotată cu un canal central și o curbă preformată pentru a se potrivi anatomiei orofaringiene, ceea ce facilitează inserția rapidă și corectă.
  • Bară de mușcare: Dispune de o bară de mușcare integrată care împiedică pacientul să muște și să blocheze tubul, asigurând patența căii respiratorii.
  • Culoare: Adesea, tuburile Guedel sunt codificate coloristic pentru a facilita identificarea rapidă a mărimii; mărimea 4 este frecvent asociată cu o anumită culoare standardizată în funcție de producător.
  • Aplicații: Este folosită în gestionarea căilor respiratorii în urgențe medicale, anestezie și pentru pacienții inconștienți care necesită ventilare asistată sau protecție în timpul transportului medical.

Pipa Guedel mărimea 4 este un instrument esențial în kiturile de urgență și în procedurile medicale unde gestionarea eficientă a căilor respiratorii este crucială. Este concepută pentru a fi utilizată o singură dată, fiind ambalată individual într-un ambalaj steril pentru a garanta siguranța și igiena.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Pipa Guedel
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.