Menu
Cosul tau de cumparaturi

Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE

Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

79,00RON
Pretul afisat contine TVA

Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE/ 1 BUC.

Unicitatea

 

Bandajul de urgență israelian consolidează numeroase echipamente de tratament într-o singură unitate și oferă într-un singur dispozitiv:

Tampon neaderent. Eliminarea riscului de a provoca durere și de redeschiderea plăgii la îndepărtarea bandajului.

Aplicator de presiune. Crearea unei presiuni directe imediate la locul rănii.

Pansament steril secundar. Menținerea curată a zonei rănii și menținerea tamponului și a presiunii asupra rănii ferm la locul lor, inclusiv imobilizarea membrului sau a părții corpului rănite.

Bară de închidere. Permite închiderea și fixarea bandajului de urgență în orice punct, pe toate părțile corpului: fără ace și cleme, fără bandă, fără velcro, fără noduri.

Aplicare rapidă și ușoară și autoaplicare.

Ușurință de operare

Bandajul de urgență are o capacitate eficientă de blocare a sângelui și oferă ușurință în utilizare:

Tamponul steril, neaderent este plasat pe rană.

Aplicarea imediată a presiunii directe la locul rănii se realizează prin înfășurarea materialului elastic peste partea superioară a tamponului de bandaj, unde este situată bara de presiune special concepută.

Pe lângă funcția sa principală, bara de presiune facilitează și bandajarea. Bandajul elastic folosește forma rigidă a barei de presiune pentru a schimba direcția în timp ce bandajează, oferind astfel îngrijitorului mai multe opțiuni pentru pansarea eficientă a plăgii.

Învelișurile ulterioare fixează și mențin tamponul în poziție peste rană, iar prin acoperirea tuturor marginilor tamponului acționează ca un pansament secundar steril.

Sistemul de închidere al bandajului este multifuncțional, dar simplu, rapid și familiar. Bara de închidere la fiecare capăt este pentru a fixa capul de înfășurare în același mod în care un stilou este fixat într-un buzunar de cămașă. Bara de închidere ține bandajul în siguranță pe locul rănii.

Dacă este necesară o presiune suplimentară, bara de închidere este îndepărtată cu ușurință din prima sa poziție de închidere și introdusă între straturile anterioare ale conducătorului direct deasupra barei de presiune proeminente și rotită. Această rotație a barei de închidere acționează pentru a apăsa în continuare bara de presiune pe rană pentru a exercita o presiune de întărire a sângelui. Bara de închidere este folosită ca înainte pentru a asigura pansamentul.

Avantaje competitive

 

Bandajul de Urgență este atât pentru personal neinstruit, cât și pentru cel instruit. Bandajul are design ergonomic pentru o aplicare rapidă și ușoară fara a fi necesare si alte echipamente suplimentare. Concentrarea și controlul în tratament sunt îmbunătățite.

Cu cât tratamentul începe mai devreme, cu atât sunt mai mari șansele de supraviețuire ale victimei, în special în cazurile de hemoragie.

Bandajul de urgență economisește timp într-o situație de urgență în care fiecare secundă este crucială. Aplicarea este simplă și rapidă. Ca o singură unitate, bandajul îndeplinește funcții multiple și, prin urmare, îmbunătățește tratamentul oferit.

Bandajul de Urgență oferă victimelor leziunilor care acționează singure capacitatea de a realiza în mod independent întreaga operațiune de bandajare, inclusiv, în anumite cazuri, aplicarea garoului, chiar dacă folosesc o singură mână.

Consolidarea funcțiilor face tratamentul mai eficient, atât din punct de vedere medical, cât și economic. În comparație cu tratamentele actuale, bandajul de urgență se dovedește a fi un dispozitiv îmbunătățit de susținere a vieții la un preț competitiv.

Presiunea directă imediată și eficientă asupra plăgii poate reduce necesitatea aplicării garoului. Acesta este un beneficiu important deoarece aplicarea garoului trebuie evitată și utilizată doar ca ultimă soluție.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Bandaj tip Israel
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.