Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test Rapid Hemoragii Oculte (FOB), Profesional, AllTest, Set 20buc

Test Rapid Hemoragii Oculte (FOB), Profesional, AllTest, Set 20buc
Test Rapid Hemoragii Oculte (FOB), Profesional, AllTest, Set 20buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

124,90RON
Pretul afisat contine TVA

Test Rapid Hemoragii Oculte (FOB), profi, ALLTEST, Set 20buc

Acest dispozitiv medical este un test rapid in vitro folosit pentru detectarea prezentei hemoglobinei umane in proba de scaun. Ajuta la diagnosticarea hemoragiilor gastrointestinale.

Sensibilitatea analitica este de 50 ng/mL h hemoglobina sau 12.5 h hemoglobina/g fecale

Materiale incluse:

 • - 20x Dispozitive de testare FOB
 • - 20x Tub de recoltare a probelor fecale, preumplute cu solutie tampon (buffer), 2 mL
 • - Instructiuni de utilizare

Performante clinice

 • - Sensibilitate 98.4%
 • - Specificitate 100%
 • - Acuratete 99.5%


Avantajele efectuării unui Test Rapid Hemoragii Oculte (FOB) de la ALLTEST, disponibil în seturi de 20 de bucăți, sunt numeroase, oferind suport important în diagnosticarea medicală:

 1. Detectare precoce: Ajută la detectarea timpurie a hemoglobinei umane în scaun, un indicator crucial pentru prezența hemoragiilor oculte gastrointestinale. Aceasta poate contribui la diagnosticarea precoce a condițiilor care pot cauza aceste sângerări, inclusiv polipi, colită, cancer colorectal și ulcere gastrice sau duodenale.

 2. Ușurința utilizării: Testul este simplu de folosit și poate fi realizat rapid, fără necesitatea unor echipamente speciale sau a unui mediu de laborator sofisticat. Acest lucru permite utilizarea lui atât în mediul clinic, cât și în cel de acasă sub îndrumare adecvată.

 3. Rezultate rapide: Oferă rezultate într-un timp scurt, adesea în câteva minute, ceea ce accelerează procesul diagnosticului și permite inițierea mai rapidă a tratamentelor necesare.

 4. Cost-eficient: Comparativ cu alte metode de diagnosticare a sângerărilor gastrointestinale, testele rapide FOB sunt mai accesibile și reduc necesitatea unor investigații mai costisitoare și invazive, cum ar fi colonoscopia.

 5. Non-invaziv: Testul se efectuează prin analiza unei probe de scaun, evitând disconfortul procedurilor invazive. Acesta este un beneficiu semnificativ pentru pacienți, mai ales pentru cei la care procedurile invazive prezintă riscuri mai mari.

 6. Ajută la monitorizarea eficientă: Poate fi folosit pentru monitorizarea regulată a pacienților cu risc de hemoragii gastrointestinale, oferind informații valoroase despre eficacitatea tratamentelor aplicate sau progresia bolii.

Aceste avantaje fac testul rapid FOB un instrument valoros în managementul sănătății gastrointestinale, contribuind la prevenția complicațiilor serioase prin facilitarea diagnosticului și intervenției timpurii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.