Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test Rapid Helicobacter (H. Pylori), Autotest, JusChek, 1 buc

Test Rapid Helicobacter (H. Pylori), Autotest, JusChek, 1 buc
Test Rapid Helicobacter (H. Pylori), Autotest, JusChek, 1 buc
Test Rapid Helicobacter (H. Pylori), Autotest, JusChek, 1 buc
Test Rapid Helicobacter (H. Pylori), Autotest, JusChek, 1 buc
Test Rapid Helicobacter (H. Pylori), Autotest, JusChek, 1 buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

22,50RON
Pretul afisat contine TVA

Testul rapid antigen H. pylori cu caseta de testare (Materii fecale) este un test imunocromatografic rapid pentru detectarea calitativa a antigenelor H. pylori in probe de materii fecale umane, furnizand rezultate in 10 minute. Testul utilizeaza anticorpi specifici antigenelor H. pylori pentru detectarea selectiva a antigenelor H. pylori in probe de materii fecale umane.


H. pylori este o bacterie de dimensiuni mici, in forma de spirala, prezenta pe suprafata stomacului si a duodenului. Este implicata in etiologia a numeroase afectiuni gastrointestinale, inclusiv ulcer duodenal si gastric, dispepsie non-ulceroasa si gastrita activa si cronica. Sunt utilizate atat metode invazive, cat si metode non-invazive pentru a diagnostica infectia cu H. pylori la pacientii care prezinta simptome de boala gastrointestinala. Metodele de diagnosticare invazive dependente de proba si costisitoare includ biopsia gastrica sau duodenala, urmata de testul la ureaza (prezumtiv), analiza mediului de cultura si/sau coloratia histologica. O abordare foarte frecventa privind diagnosticarea infectiei cu H. pylori o reprezinta identificarea serologica a anticorpilor specifici la pacientii infectati. Principala limitare a testului serologic este imposibilitatea de a diferentia intre infectia existenta in prezent si cele anterioare. In serul pacientului pot fi prezenti anticorpi mult timp dupa eradicarea organismelor.Testarea HpSA (antigen fecal H. pylori) devine tot mai populara pentru diagnosticarea infectiei cu H. pylori si, de asemenea, pentru monitorizarea eficacitatii tratamentului infectiei cu H. pylori. Studiile au demonstrat ca peste 90% din pacientii cu ulcer duodenal si 80% din pacientii cu ulcer gastric sunt infectati cu H. pylori.


Testul rapid antigen H. pylori cu caseta de testare (Materii fecale) este un test calitativ imunologic in flux lateral, pentru detectarea antigenelor H. pylori in probe de materii fecale umane. La acest test, membrana este acoperita in prealabil cu anticorpi anti-H. pylori in regiunea liniei de testare. In timpul testarii, proba reactioneaza cu particulele acoperite cu anticorpi anti-H. pylori. Amestecul se deplaseaza in sus pe membrana prin actiune capilara pentru a reactiona cu anticorpii anti-H. pylori de pe membrana si a genera o linie colorata. Prezenta acestei linii colorate in regiunea de testare indica un rezultat pozitiv, in timp ce lipsa acesteia indica un rezultat negativ. Pentru controlul procedural, in regiunea liniei de control va aparea de fiecare data o linie colorata, care indica faptul ca a fost adaugat un volum corect de proba si ca s-a produs patrunderea membranei


 


INFORMATII SUPLIMENTARE


 1. Cum functioneaza caseta de testare pentru H. pylori ? H. pylori este o bacterie de dimensiuni mici, in forma de spirala, prezenta pe suprafata stomacului si a duodenului. Testul rapid antigen H. pylori cu caseta de testare detecteaza in mod specific antigenele din materiile fecale pentru a stabili prezenta bacteriei.


 2. Cand trebuie utilizat testul? Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei. Testul poate fi efectuat in cazuri de tulburari gastrice sau intestinale (BRGE, gastrita etc.) repetate.


3. Rezultatul poate fi incorect? Rezultatele sunt exacte in masura in care instructiunile sunt respectate cu atentie. Cu toate acestea, rezultatul poate fi incorect daca testul rapid antigen H. pylori cu caseta de testare se uda inainte de efectuarea testului sau cantitatea de materie fecala din godeul pentru proba este prea multa sau insuficienta sau numarul de picaturi din proba extrasa este mai mic de 2 si mai mare de 3. In plus, datorita principiilor imunologice implicate, exista sanse de a obtine rezultate false in cazuri rare. Pentru astfel de analize bazate pe principii imunologice se recomanda intotdeauna o consultatie cu medicul.


 4. Cum se interpreteaza testul daca culoarea si intensitatea liniilor sunt diferite? Culoarea si intensitatea liniilor nu prezinta importanta pentru interpretarea rezultatelor. Liniile trebuie sa fie doar omogene si clar vizibile. Testul trebuie considerat pozitiv indiferent de intensitatea culorii liniei de testare.


5. Ce reprezinta linia care apare sub marcajul C (control)? Aparitia acestei linii semnifica functionarea corecta a unitatii de test.


 6. Ce trebuie sa fac daca rezultatul este pozitiv? Daca rezultatul este pozitiv, inseamna ca s-au detectat in materia fecala antigene H. pylori si trebuie sa va adresati unui medic, caruia sa ii prezentati rezultatele testului. Apoi, medicul va decide daca sunt necesare analize suplimentare.


7. Ce trebuie sa fac daca rezultatul este negativ? Daca rezultatul este negativ, inseamna ca nu s-au putut detecta antigene H. pylori. Cu toate acestea, daca simptomele persista, va recomandam sa va adresati unui medic

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.