Menu
Cosul tau de cumparaturi

Test rapid combinat depistare infectie cu HIV 1 / HIV 2 si Sifilis, INSTI, 1 buc

Test rapid combinat depistare infectie cu HIV 1 / HIV 2 si Sifilis, INSTI, 1 buc
Test rapid combinat depistare infectie cu HIV 1 / HIV 2 si Sifilis, INSTI, 1 buc
Test rapid combinat depistare infectie cu HIV 1 / HIV 2 si Sifilis, INSTI, 1 buc
Test rapid combinat depistare infectie cu HIV 1 / HIV 2 si Sifilis, INSTI, 1 buc
Test rapid combinat depistare infectie cu HIV 1 / HIV 2 si Sifilis, INSTI, 1 buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

99,00RON
Pretul afisat contine TVA

Testul Insti Multiplex HIV-1/2 Syphilis Ab este un imunotest calitativ de unică folosință in vitro de unică folosință pentru detectarea anticorpilor împotriva virusului imunodeficienței umane tip 1/tip 2 și Treponema pallidum în sângele integral uman. cu EDTA, sânge cu vârful degetelor, ser sau plasmă EDTA.

 Testul este destinat utilizării de către personal calificat în instituții medicale, laboratoare clinice, în situații de urgență și în cabinetele medicilor ca dispozitiv de diagnostic in vitro capabil să ofere rezultate în mai puțin de un minut. Este potrivit pentru testarea în apropierea pacientului sau la punctul de îngrijire (POC). 

Toate liniile directoare de consiliere pre- și post-testare trebuie urmate în contextul în care este utilizat testul Insti Multiplex Antibody. Testul INSTI MULTIPLEX HIV-1/2 Syphilis Ab este un imunotest calitativ in vitro, de unică folosință, rapid, cu flux continuu, pentru detectarea anticorpilor împotriva virusului imunodeficienței umane tip 1/tip 2 și Treponema pallidum în sângele uman. întreg cu EDTA, sânge cu vârful degetelor, ser sau plasmă EDTA.

 Testul este destinat utilizării de către personal calificat în instituții medicale, laboratoare clinice, situații de urgență și cabinete medicale ca dispozitiv de diagnostic in vitro capabil să ofere rezultate în mai puțin de un minut. Este potrivit pentru testarea în apropierea pacientului sau la punctul de îngrijire (POC) și nu este aprobat în prezent pentru autotestare.

 Toate liniile directoare necesare pentru consilierea pre- și post-testare trebuie urmate în orice cadru în care este utilizat testul INSTI Multiplex Antibody. Testul INSTI MULTIPLEX HIV-1/2 pentru sifilis Ab va fi denumit Testul INSTI Multiplex în restul acestor instrucțiuni de utilizare. Sindromul de imunodeficiență dobândită (SIDA) este cauzat de cel puțin două retrovirusuri, HIV-1 și HIV-2. HIV-1 și HIV-2 sunt similare ca structură genomică, morfologie și capacitatea de a provoca SIDA. HIV se transmite în principal prin contact sexual, expunere la sânge sau produse din sânge sau de la o mamă infectată la făt.

 Persoanele cu cel mai mare risc de infectare cu HIV sunt hemofilii, dependenții de droguri intravenoase și bărbații care fac sex cu alți bărbați (HSH). HIV a fost izolat de la pacienții cu SIDA, complex legat de SIDA (ARC) și de la persoanele cu risc crescut de a contracta SIDA.2-5 Anticorpii specifici la proteinele pericapside HIV sunt prevalenți la persoanele serice cu risc crescut de a contracta SIDA și la persoanele cu SIDA sau ARC. Prezența anticorpilor HIV indică expunerea anterioară la virus, dar nu constituie neapărat un diagnostic de SIDA. Prevalența anticorpilor HIV la persoanele care nu sunt cunoscute ca fiind expuse riscului de infecție cu HIV este necunoscută, dar semnificativ mai mică.

 Absența anticorpilor HIV nu indică faptul că o persoană nu este HIV-1 sau HIV-2; HIV a fost izolat de la indivizi seronegativi înainte de seroconversie. Specificitatea și sensibilitatea testului depind, printre alți factori: a) de selecția antigenelor HIV utilizate pentru detectarea anticorpilor, b) de clasele de anticorpi recunoscuți de conjugatul de detecție și c) de complexitatea protocolului utilizat pentru efectua testul. În unele probe pot apărea reacții nespecifice. Un rezultat al testului INSTI reactiv ar trebui privit ca un rezultat preliminar, cu sfaturi adecvate oferite în setarea POC.

 În urma unui rezultat al testului rapid HIV reactiv, o probă de sânge venos trebuie extrasă într-un tub de colectare EDTA (pentru sânge integral sau plasmă) și trimisă unui laborator de testare de confirmare HIV. Treponema pallidum este agentul cauzal al sifilisului. Unele dintre proteinele din acest organism sunt foarte imunoreactive, iar persoanele infectate dezvoltă anticorpi la scurt timp după infectare. Acești anticorpi nu sunt afectați de tratament și odată induși rămân detectabili ani de zile. Este posibil ca o persoană să fie pozitivă pentru anticorpi la T. pallidum, dar să fi fost vindecată de infecție.

 După un rezultat reactiv pentru anticorpii T. pallidum, o probă de sânge venos trebuie extrasă într-un tub de colectare EDTA (pentru sânge integral sau plasmă) sau într-un tub cu capac roșu (pentru ser) și trimisă unui laborator pentru a efectua testul de confirmare pentru sifilis. Este necesar un test de confirmare pentru a determina dacă sifilisul este activ sau dacă rezultatul reactiv este cauzat de infecția anterioară a pacientului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.