Menu
Cosul tau de cumparaturi

Solutie Geamuri Profesional KLINTENSIV Klinglass Concentrat 1L

Solutie Geamuri Profesional KLINTENSIV Klinglass Concentrat 1L
Nou
Solutie Geamuri Profesional KLINTENSIV Klinglass Concentrat 1L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

38,99RON
Pretul afisat contine TVA
 • Detergent de geamuri concentrat cu efect de anti-murdărire folosit la curățarea sticlei, a geamurilor, a cadrelor de ferestre, a suprafețelor din resopal ( panou laminat) și a geamurilor de mașini. Este ideal pentru a șterge murdăria cauzată de insecte. Are o performanță bună de curățare și previne murdărirea ulterioară rapid. Nu produce multă spumă, are un rezultat foarte bun dacă este folosit cu racleta. Se usucă rapid și fără urme. Oferă avantajul unei aderențe mai bune pe suprafețe,

  acționând eficient asupra petelor rezistente.

  Compoziție: În acord cu recomandarile 648/2004 EEC: apă, solvenți < 10%, surfactanți anionici < 3%, citrat de sodiu, conservant, amoniac, colorant, parfum(Limonene).

  EUH208: Conține masă de reacție compusă din: 5-cloro-2-metil-2H -izotiazol -3-ona și 2- metil- H-izotiazol-3-ona (3:1). Poate provoca o reacție alergică.

  Instrucțiuni de utilizare: Soluția obținută în urma diluției se

  folosește prin pulverizare pe suprafața ce se dorește sa fie curățată și se șterge cu o lavetă curată, din bumbac sau microfibră. Pentru rutina zilnică de curățenie se recomandă utilizarea a 10 – 60 ml produs la 1 L apă. Dozajul poate să crească în funcție de gradul de murdărie.

  Instrucțiuni de securitate: Conform fișei cu date de securitate a produsului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Solutie Geamuri
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.