Menu
Cosul tau de cumparaturi

Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc

Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc
Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc
Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc
Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc
Nou
Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc
Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc
Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc
Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc
Casca pentru Indepartare Paduchi +Pieptan , 2 buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

49,99RON
Pretul afisat contine TVA
 • SKU: MED2398

Ce este o cască pentru păduchi?

O cască groasă impregnată cu uleiuri esențiale concepută pentru a eradica păduchii de cap. Arată și se simte la fel ca o cască de duș obișnuită.

Casca pentru păduchi MED-COVER este diferită de produsele tradiționale pentru păduchi, deoarece nu conține neurotoxine și pesticide care sunt adesea folosite pentru a ucide păduchii. Aceste chimicale (cum ar fi Permethrin) sunt de fapt pesticide obișnuite folosite în grădinărit. Cine ar vrea așa ceva pe capul lor? În schimb, casca pentru păduchi MED-COVER conține doar ingrediente 100% naturale, cum ar fi uleiul de arbore de ceai, uleiul de eucalipt, aloe vera și uleiul de lavandă.

Fapte și mituri despre păduchii de cap

Este extrem de rar să se ia păduchi de la animale, deoarece aceștia pot supraviețui doar în părul uman. De asemenea, când păduchii cad din părul uman, mor în decurs de 48 de ore, deci nu este necesar să se dezinfecteze și să se spele hainele sau lenjeria de pat pentru a preveni infecția. Nu există nici o dovadă că păduchii de cap preferă părul curat sau murdar. Cea mai comună formă de infestare este prin contact direct cap la cap. Păduchii nu pot sări, iar durata lor scurtă de viață departe de părul uman înseamnă că infestarea de la perii de păr nu este cazul obișnuit.

Care sunt simptomele păduchilor de cap?

Primul semn pe care majoritatea oamenilor îl observă este o mâncărime a scalpului, însă în acel moment este posibil ca ouăle să fi eclozat deja. Poate dura de la o săptămână la câteva luni după infestarea inițială până când mâncărimea devine vizibilă și constantă. Poți verifica prezența păduchilor vii pieptănând părul cu un pieptene cu dinți fini (inclus). Este ușor să faci acest lucru când părul este ud și condiționat. Poți folosi un balsam obișnuit înainte de tratament sau poți aștepta până după aplicare. Este foarte important să verifici înainte de orice tratament dacă mâncărimea nu este cauzată de eczemă sau alte afecțiuni ale scalpului, deoarece orice tratament pentru păduchi ar putea complica problema de bază. NOTĂ: Dacă găsești păduchi sau ouă, este important să verifici toți membrii familiei și, dacă este necesar, să-i tratezi.

Prevenirea reinfestării

Din păcate, nu există o metodă garantată de prevenire a infestării cu păduchi, în special la copiii sub 12 ani. Cea mai bună metodă de a evita infestarea este să verifici capetele tuturor membrilor familiei cât mai des posibil. Cei foarte precauți pot încerca pieptănatul săptămânal sau cât de des dorești. Această abordare te va ajuta să găsești orice păduchi înainte ca aceștia să aibă șansa să se înmulțească și îți permite să îi tratezi rapid, prevenind răspândirea la alte persoane. Dacă părul este curat de păduchi, recomandăm un șampon pe bază de neem timp de până la o lună după infestare ca măsură de precauție. Asigură-te că orice șampon pe care îl achiziționezi conține extract de semințe de neem.

Ce este inclus în casca de tratament?

 • Ulei esențial de arbore de ceai - originar din Australia, folosit de mii de ani pentru tratarea rănilor infectate și a problemelor de piele. Are un efect antiseptic.
 • Ulei de terebentină - o plantă mediteraneană folosită de mii de ani ca medicament și plantă culinară. Are o istorie lungă în îndepărtarea cu succes a păduchilor de cap.
 • Ulei esențial de lavandă - arbustul de lavandă este, de asemenea, originar din Mediterana și are o istorie lungă și versatilă ca medicament și repelent pentru insecte.
 • Ulei esențial de eucalipt - inițial crescut în Australia și folosit de aborigeni, are proprietăți antifungice, antibacteriene și antivirale. Este un pesticid organic natural renumit.

Instrucțiuni pas cu pas

 1. Verifică dacă există păduchi de cap vii; dacă găsești ceva, verifică toată familia și informează prietenii apropiați.
 2. Așază casca peste păr, asigurându-te că acoperi tot părul și scalpul până la ceafă și în spatele urechilor.
 3. Masează capul prin cască, lucrând uleiul prin firele de păr și până la scalp. IMPORTANT: Petrece cel puțin 2 minute pentru acest lucru, asigurându-te că tot părul tău este acoperit cu aceste uleiuri.
 4. Lasă casca pe cap timp de 10 minute fără să o atingi sau să o miști.
 5. După cele 10 minute, repetă pașii 2 și 3 de încă 3 ori. În total, trebuie să permiți 40 de minute pentru ca uleiurile naturale să ajungă la scalp.
 6. Folosește pieptenele pentru păduchi inclus pentru a pieptăna meticulos părul și a îndepărta păduchii morți și ouăle lor. Fă acest lucru zilnic în următoarele 3 zile.
 7. După încă 2 săptămâni, repetă întregul proces cu a doua cască pentru a te asigura că nu au supraviețuit păduchi. Este puțin probabil să simți nevoia de a repeta procesul, dar trebuie să o faci oricum, deoarece un singur ou rămas poate cauza reinfestarea.

 

Ingrediente:  ulei de arbore de ceai, ulei de eucalipt, ulei de lavandă, ulei de aloe vera, apă, EDTA, emulgator, benzoat de sodiu

Continut pachet: 2 X casca pentru paduchi, 1 x pieptan, 1x instructiuni de utilizare

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Casca , Paduchi
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.