Menu
Cosul tau de cumparaturi

Combinezon Impermeabil, 3XL, UF, Alb, MEDIHUB, 55g, 1 buc

Combinezon Impermeabil, 3XL, UF, Alb, MEDIHUB, 55g, 1 buc
Combinezon Impermeabil, 3XL, UF, Alb, MEDIHUB, 55g, 1 buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

16,90RON
Pretul afisat contine TVA
  • SKU: MED2443

Material: Microporos, impermeabil

Combinezon Impermeabil, 3XL, UF, Alb, MEDIHUB, 55g, 1 buc


Grosime: 55g (+/-2g)

Culoare: Alb

Măsură: 3XL

Dimensiuni: 180*150cm (+/-2cm)


Combinezon Impermeabil MEDIHUB 3XL: Protecția Supremă în Medii Exigente

Descoperiți nivelul superior de protecție cu Combinezonul Impermeabil MEDIHUB, conceput pentru profesioniștii din domeniul medical, estetică și industrii diverse, precum ferme, fabrici și ateliere. Realizat din material de înaltă calitate, cu o greutate de 55g, acest combinezon oferă siguranță și confort, fără a compromite mobilitatea. Dimensiunea 3XL asigură o potrivire excelentă pentru toate tipurile de corpuri, oferind spațiu suficient pentru a fi purtat peste îmbrăcămintea obișnuită.


Caracteristici Premium pentru Protecție Completă:

Material Impermeabil: Fabricat din material impermeabil de înaltă calitate, acest combinezon vă protejează împotriva lichidelor și a particulelor, menținându-vă uscat și în siguranță în medii potențial contaminate.

Confort și Durabilitate: Cu o greutate de 55g, combinezonul este conceput pentru a oferi atât durabilitate cât și confort pe parcursul întregii zile de lucru.

Dimensiune Generoasă: Marimea 3XL este ideală pentru a asigura confortul și libertatea de mișcare necesare în orice activitate, făcând combinezonul potrivit pentru o gamă largă de utilizatori și tipuri de corp.

Versatilitate: Ideal pentru utilizare în clinici și laboratoare medicale, spații de estetică, precum și în diverse domenii industriale, acest combinezon reprezintă soluția perfectă pentru a răspunde nevoilor de protecție și igienă.

Ușor de Utilizat: Design-ul inteligent permite o îmbrăcare și dezbrăcare rapidă și ușoară, maximizând eficiența în medii de lucru rapide și exigente.


Pentru Cine Este Acest Produs?

Combinezonul Impermeabil MEDIHUB este esențial pentru oricine caută o soluție de protecție eficientă și confortabilă în medii unde igiena și siguranța sunt prioritare. Fie că sunteți în domeniul medical, estetic, sau industrie, acest combinezon vă oferă protecția necesară pentru a vă desfășura activitatea în cele mai bune condiții.


Beneficii Cheie:

Protecție Superioară: Impermeabilitatea materialului vă protejează eficient împotriva expunerii la fluide și particule.

Confort Pe Tot Parcursul Zilei: Materialul respirabil și design-ul ergonomic asigură confortul, chiar și în ture lungi de lucru.

Ușurință în Utilizare: Simplu de îmbrăcat peste hainele obișnuite, combinezonul este soluția practică pentru medii de lucru dinamice.

Siguranță și Igienă: Asigurați un mediu de lucru sigur și igienic, minimizând riscurile de contaminare.

Alegeți Combinezonul Impermeabil MEDIHUB 3XL pentru a vă asigura că vă desfășurați activitatea cu încredere, știind că sunteți protejat împotriva elementelor. Este timpul să puneți siguranța pe primul loc, fără a sacrifica confortul sau mobilitatea.


Utilizare: Domeniul medical (clinici si laboratoare), estetică, domeniul industrial,  (ferme, fabrici, ateliere).

Depozitare: A nu expune la surse de caldură, depozitați in loc ferit de umezeală.

ATENȚIE! A nu se lasă la îndemână copiilor. Produs nesteril.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.