Menu
Cosul tau de cumparaturi

Cearceaf Pat/ Targa, PP+PE, Impermeabil, elastic in colțuri, UF, MEDIHUB, 40gsm, Albastru, 100*220cm, 5buc/Set

Cearceaf Pat/ Targa, PP+PE, Impermeabil, elastic in colțuri, UF, MEDIHUB, 40gsm, Albastru, 100*220cm, 5buc/Set
Cearceaf Pat/ Targa, PP+PE, Impermeabil, elastic in colțuri, UF, MEDIHUB, 40gsm, Albastru, 100*220cm, 5buc/Set

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

30,00RON
Pretul afisat contine TVA

Cearceaf Pat/ Targa, PP+PE, Impermeabil, elastic in colțuri, UF, MEDIHUB, 40gsm, Albastru, 100*220cm, 5buc/Set


Descoperiți Soluția Optimă pentru Protecția și Igiena Înaltă: Cearceaf de Pat/Targă, Impermeabil, de la MEDIHUB


În lumea de astăzi, unde igiena și protecția au devenit prioritare, Cearceaful de Pat/Targă de la MEDIHUB reprezintă alegerea ideală pentru instituțiile medicale, laboratoarele, spațiile de estetică și multe alte domenii industriale. Fabricat din material PP+PE de înaltă calitate, cu o densitate de 40gsm, acest cearceaf oferă o barieră impermeabilă superioară, protejând mobilierul și echipamentele de lichide și contaminanți.


Material: PP+PE
Grosime: 40g (+/-2g)
Dimensiuni: 220*100cm (+/-2cm)


Ambalare: 5buc/set

Caracteristici Principale:

Dimensiuni Generoase: Cu dimensiunile de 100*220cm, cearceaful se potrivește perfect pe majoritatea paturilor și targelor, asigurând o acoperire completă și fiabilă.
Impermeabilitate: Materialul PP+PE asigură o protecție excelentă împotriva lichidelor, prevenind pătrunderea acestora și menținând suprafața de sub cearceaf uscată și curată.
Elasticitate în Colțuri: Design-ul cu elastic în colțuri garantează o fixare sigură și ușor de aplicat, prevenind alunecarea cearceafului și menținând un aspect neted și profesional.
Confort și Durabilitate: Deși este conceput pentru a fi utilizat o singură dată, materialul de 40gsm oferă o combinație ideală între durabilitate și confort la atingere.
Culoare Plăcută și Profesională: Finisajul în culoarea albastră adaugă un aspect profesional și curat, potrivindu-se perfect în diverse medii de utilizare.
Ambalare Practică: Venind în seturi de 5 bucăți, cearceaful de la MEDIHUB este ușor de depozitat și de gestionat, asigurând disponibilitatea imediată atunci când este nevoie.

Utilizare Versatilă:

Cearceaful MEDIHUB este ideal pentru o gamă largă de aplicații, de la clinici medicale, spitale și laboratoare, până la spații de estetică și diverse medii industriale precum ferme, fabrici și ateliere. Oferind o soluție igienică și practică, acesta este un produs esențial pentru menținerea standardelor de igienă și protecție în orice mediu.

Pentru Cine Este Acest Produs?

Acest cearceaf de unică folosință este esențial pentru profesioniștii care doresc să asigure un mediu curat și sigur pentru clienți, pacienți sau angajați, eliminând riscul de contaminare încrucișată și facilitând o curățenie rapidă și eficientă între utilizări.

Alegeți Cearceaful de Pat/Targă Impermeabil de la MEDIHUB pentru Siguranța și Confortul Dvs. și al Clienților Dvs. Asigurați-vă că mediul dvs. de lucru respectă cele mai înalte standarde de igienă și protecție cu acest produs de înaltă calitate, proiectat pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din toate domeniile.

Depozitare: A nu expune la surse de caldură, depozitați in loc ferit de umezeală.

ATENȚIE! A nu se lasă la îndemână copiilor. Produs nesteril.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.