Menu
Cosul tau de cumparaturi

Dezinfectant Suprafete prin Nebulizare KLINTENSIV Ambiocide, 5L

Dezinfectant Suprafete prin Nebulizare KLINTENSIV Ambiocide, 5L
Nou
Dezinfectant Suprafete prin Nebulizare KLINTENSIV Ambiocide, 5L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

135,23RON
Pretul afisat contine TVA
 • Microorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe. Utilizarea unui dezinfectant pentru suprafete igienizeaza si transforma spatiile de lucru, si nu numai, in medii sigure si sanatoase.


  Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2266BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: clorura de didecildimetilamoniu, concentratie in unitati metrice 0.34%; compusi de amoniu cuaternar, benzyl-C12-C18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati metrice 0.09%.


  AMBIOCIDE® - Dezinfectant suprafete prin nebulizare RTU este un produs care poate fi utilizat si pentru dezinfectia suprafetelor. Este un aparat special conceput (nebulizator), in care se introduce cantitatea necesara de produs, calculata in functie de volumul incaperii.


  Se porneste nebulizatorul dupa ce toate usile si geamurile au fost inchise si incaperea evacuata. Se lasa sa functioneze pana ce se termina solutia introdusa initial. Dupa oprirea aparatului, produsul se lasa sa actioneze timp de 5-60 minute, in functie de gradul de decontaminare microbiologica dorit.


  Avantajele produsului:  dezinfectant de nivel inalt

  are actiune virucida, fungicida, bactericida si sporicida certificata

  nu contine alcool, aldehide sau fenoli

  este compatibil cu orice tip de material

  testat conform normelor UE in vigoare

  Este potrivit pentru domeniile sanitare, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate, zone industriale, locatii private, baruri, restaurante, hoteluri etc.

  Se recomanda utilizarea acestuia la finalul zilei de lucru pentru zonele aglomerate / colectivitati, industriale; si ori de cate ori este nevoie in domeniul medical sau in spatiile private.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.