Menu
Cosul tau de cumparaturi

Pansament KAOLIN, 1 Buc

Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc
Pansament KAOLIN, 1 Buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

86,00RON
Pretul afisat contine TVA

Compresa KAOLIN hemostatica, uz militar, dimensiunea 7.5cm x 3.7m, 1 Buc

Compresele cu kaolin hemostatic sunt dispozitive medicale utilizate pentru a controla sângerările și a promova hemostaza (oprirea sângerării) în caz de răni sau leziuni. Kaolinul este un mineral argilos cu proprietăți hemostatice, ceea ce înseamnă că poate ajuta la coagularea sângelui și la formarea cheagurilor.


Aceasta compresa este conceputa pentru a fi aplicata direct pe sursa de sângerare pentru a promova coagularea și a opri sângerarea. Este fabricata dintr-un material netesut (bumbac) îmbibat cu kaolin și este ambalata individual pentru a asigura igiena și ușurința utilizării.


Atunci când o compresă cu kaolin hemostatică este aplicată pe o rană care sângerează, kaolinul intră în contact cu sângele și activează cascada de coagulare a sângelui. Acesta ajută la formarea cheagurilor și la închiderea vaselor de sânge afectate, oprirea sângerării și promovarea procesului de vindecare.


Compresele cu kaolin hemostatic sunt utilizate în diferite setări, cum ar fi situațiile de urgență, intervențiile chirurgicale, serviciile de prim ajutor sau în alte cazuri în care sângerarea trebuie controlată rapid și eficient. Ele pot fi utilizate pe o varietate de răni, cum ar fi tăieturi, vânătăi, arsuri, abraziuni sau răni de împușcare.


Este important de menționat că utilizarea compreselor cu kaolin hemostatică ar trebui să fie însoțită de îngrijire medicală adecvată și de urmărirea continuă a rănii. De asemenea, este important să se urmeze instrucțiunile producătorului și să se solicite asistență medicală profesionistă pentru gestionarea sângerărilor și a altor urgențe medicale.


Dimensiune: 7.5cm x 3.7m

Material: 100% bumbac + argila Kaolin

Caracteristici:

Bandaj de urgență utilizat în principal pentru hemoragie traumatica

Principiul hemostazei caolinului:

01 Procesul de hemostază fizică, prin absorbția moleculelor de apă, declanșează coagularea naturală a sângelui;

02 Activează factorul de coagulare XII (FⅫ) pentru a iniția coagularea.

03 Structura stratificată și microporii de pe suprafața caolinului îl fac să aibă performanțe bune de adsorbție prin schimb de ioni.

04 Suprafața caolinului este încărcată negativ sub valoarea pH-ului sângelui. După contactul cu sângele, va activa rapid FXⅫ la FⅫA, va începe calea coagulării endogene și apoi va activa F, va începe cascada de coagulare și va transforma fibrinogenul în fibrină sub acțiunea monomerilor de trombină, în cele din urmă, va forma fibre de sânge insolubil în apă. 

Funcție:

Caolinul poate contacta direct și activa FXⅫ sau FXI pentru a începe calea coagulării endogene; În același timp, absoarbe rapid moleculele de apă din sânge, concentrează trombocitele și sângele și astfel accelerează procesul de coagulare al organismului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.