Menu
Cosul tau de cumparaturi

Servetele Umede Dezinfectante pentru Suprafete, Biodegradabile, KLINTENSIV Peroklin Wipes, 120 buc

Servetele Umede Dezinfectante pentru Suprafete, Biodegradabile, KLINTENSIV Peroklin Wipes, 120 buc
Servetele Umede Dezinfectante pentru Suprafete, Biodegradabile, KLINTENSIV Peroklin Wipes, 120 buc

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

29,99RON
Pretul afisat contine TVA
 • PEROKLIN WIPES sunt șervețele din material textil, impregnate cu soluție incoloră dezinfectantă Peroklin. Produsul, cu un conținut de peste 99% ingrediente biodegradabile, curăță și dezinfectează în același timp suprafețele de diverse tipuri, respectiv pavimentele, instrumentarul și dispozitivele medicale. Neutralizează mirosurile neplăcute. Sunt ideale a fi utilizate în unități medicale (spitale, clinici, laboratoare, ambulanțe, ș.a.), spații intens accesate de oameni (spații de triaj/ așteptare, vestiare, camere pentru consultații, spații comerciale, spații de transport personal, ș.a.).

  Grupa principală: 1; Tipul de produs: 2

  Domeniu de utilizare: Dezinfectante și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale.

  Aria de aplicare: Dezinfecția prin ștergere a suprafețelor dure din unități publice și private, unități medicale (spitale, clinici, unități de urgență, ș.a.). Dezinfectarea instrumentarului medical și dispozitivelor medicale. Dezinfecția suprafețelor dure din industria farmaceutică și cosmetică.

  Pentru curățarea și dezinfecția suprafețelor, a instrumentarului și dispozitivelor medicale se folosește o cantitate suficientă de produs sub formă de șervețele umede (1-3 șervețele/1m2) pentru acoperirea totală a acestora prin tehnica ștergerii suprafețelor, timpul de contact fiind cuprins între 3 minute și maxim 40 de minute, în funcție de nivelul de dezinfecție dorit. Produsul se utilizează ca atare, iar după aplicare nu necesită clătire. Pentru o curățare eficientă este indicată schimbarea șervețelelor dacă se constată că sunt murdare după aplicarea prin ștergere (până rămân albe după fiecare aplicare).


  Produsul este compatibil cu suprafețe metalice neacoperite (cupru, zinc, bronz, argint, aur, inox medical/ alimentar/ 314L/ 316L), metalice acoperite (vopsea, galvanizate, email, rășini), plastice de diferite tipuri (PP, PE, HDPE, ș.a.), cauciuc, silicon, teflon, linoleum, lemn, compozite minerale (gresie, faianță, marmură, beton, ș.a.). A se evita aplicarea produsului direct pe alimente.

  Indicații de utilizare:

  Metoda de aplicare Concentrația soluției de lucru / doza aplicată Timpul de acțiune

  Dezinfectarea suprafețelor prin: ștergere Activitatea: bactericidă, levuricidă, fungicidă 3 minute

  Activitatea: virucidă 5 minute

  Activitate: micobactericidă/tuberculocidă 60 minute

  Activitate: sporicidă 15 minute

  Dezinfectarea instrumentarului/ dispozitivelor medicale prin: ștergere Activitate: bactericidă, levuricidă, fungicidă, virucidă 10 minute

  Activitate: sporicidă 20 minute

  Activitate: micobactericidă, tuberculocidă 40 minute

  Se aplică ca atare, 1-3 șervețele/1m2.

  Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 5846BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.