Menu
Cosul tau de cumparaturi

Sapun Igienic si Chirurgical, KLINTENSIV QuatSoap, 1L

Sapun Igienic si Chirurgical, KLINTENSIV QuatSoap, 1L
Sapun Igienic si Chirurgical, KLINTENSIV QuatSoap, 1L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

34,99RON
Pretul afisat contine TVA

Dezinfectare igienică și chirurgicală

Efect remanent

Testare MRSA + E. faecium

Testat dermatologi

QUAT SOAP  este un lichid vâscos care conține agenți tensioactivi cu capacitate de curățare și spumare redusă, utilizat pentru dezinfectarea igienică și chirurgicală a mâinilor și a pielii. Produsul are eficiență demonstrată în condiții de murdărie, nu patează, nu decolorează și are efect emolient, protectiv asupra pielii prin natura agenților protectivi tegumentar. Prezintă efect remanent și este testat dermatologic. Produsul este ideal utilizării: acasă, la serviciu/școală, restaurant, instituții publice, grupuri sanitare, cabine de duș, unități de cazare personal, magazine, toalete publice, în urma contactului direct cu suprafețe atinse și de alte persoane. În domenii cu nivel de igienă specifică (industria alimentară, cosmetică și farmaceutică) produsul asigură protecția ideală a personalului, respectiv a calității produselor fabricate în aceste domenii.


Aviz emis de Comisia Națională pentru Produse Biocide, nr. 6470BIO/02/12.24


Proprietati produs:


Capacitate de curățare și spumare redusă


Are efect emolient, protectiv asupra pielii prin natura agenților protectivi tegumentar


Are efect remanent


Mod de utilizare:


Produsul se utilizează ca atare, nu se diluează. Se poate folosi pe pielea curată/murdară, prezintă acțiune rapidă fiind indicat utilizărilor repetate.


Pentru dezinfecția igienică a mâinilor/întregului corp se folosește o cantitate suficientă pentru acoperirea prin spumare (5 ml) a suprafeței dorite. După un timp de contact de minim 1 minut se clătește cu apă potabilă. Pentru dezinfecția chirurgicală se recomandă ca accesoriile să fie îndepărtate. Se aplică 4 ml de produs pe mâinile umezite în prealabil, se freacă mâinile pentru spumare timp de 2 minute, frontal, palmă pe palmă, apoi se alternează palma cu dosul mâinilor. Se freacă cu atenție vârfurile și încheieturile degetelor, în cutele epidermei. Se clătește cu apă sterilă 15 secunde. Se repetă procesul de spălare cu încă 4 ml de produs și un timp de frecare de 2 minute. La final, se clătește bine cu apă sterilă și se usucă. Săpunul lichid este recomandat curățării întregului corp înaintea intervențiilor chirurgicale invazive. În cazul curățării întregului corp/ duș se recomandă evitarea pătrunderii produsului în ochi, respectiv gură.


Ambalare: Flacoane: 1L, 5L


Compozitia chimică – Ingrediente active pentru 100g produs: 0,7% m/m didecildimetilamoniu clorură (CAS: 7173-51-5, CE: 230-525-2); 0,1% m/m compuși cuaternari de amoniu, benzil-C12-18 alchildimetil, cloruri (CAS: 68391-01-5, CE: 269-919-4)


Alte ingrediente: <5% surfactanți nonionici, ≥5% – <15% surfactanți anionici, agenți emolienți, îngroșător, parfum, agent corectare pH, apă.


Încadrarea produsului biocid: Grupa principala: 1. Tip produs: 1.


Categorie utilizatori: Profesionali, populație

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Sapun Maini
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.