Menu
Cosul tau de cumparaturi

Dezinfectant Suprafete, gata de utilizare, KLINTENSIV, Davera School, 1L

Dezinfectant Suprafete, gata de utilizare, KLINTENSIV, Davera School, 1L
Nou
Dezinfectant Suprafete, gata de utilizare, KLINTENSIV, Davera School, 1L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

28,67RON
Pretul afisat contine TVA
 • DAVERA® SCHOOL – solutie gata de utilizare este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide sporicide si virucide dovedite.

  Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2266BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substante active: clorura de didecildimetilamoniu, concentratie in

  unitati metrice 0,34%; compusi cuaternari de amoniu, benzil-C12-C18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati metrice 0,09%.

  Avantajele produsului:

  dezinfectant dezodorizant multi-suprafate, de nivel înalt

  igienizare eficienta

  pentru diverse suprafete

  fara aldehide si fenoli

  actiune virucida, fungicida, bactericida si sporicida certificata

  testat conform normelor UE in vigoare

  Domeniul de aplicare: DAVERA® SCHOOL se foloseste pentru dezinfectarea suprafetelor din tabere scolare, sali de conferinta, institutii de invatamant, cladiri de birouri).

  Pentru dezinfectarea suprafetelor stergeti suprafata contaminata cu o laveta curata, inmuiati in solutie sau pulverizati pe suprafata respectiva si apoi stergeti cu o laveta umeda.

  Pentru dezinfectiarea suprafetelor pe cale aeriana se aplica solutia prin pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in focare epidemiologice inainte de instituirea masurilor de curatenie. In incaperile unde se afla copii este de preferat sa se clateasca suprafetele dezinfectate cu apa sau sa se stearga ulterior.

  Se poate folosi inclusiv in unitati de invatamint de stat si private, (camere de lucru, sali de clasa/curs, toalete, sali de sport, laboratoare, banci, scaune, etc).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.