Menu
Cosul tau de cumparaturi

Dezinfectant Suprafete Concentrat KLINTENSIV Sporycide, 5L

Dezinfectant Suprafete Concentrat KLINTENSIV Sporycide, 5L
Dezinfectant Suprafete Concentrat KLINTENSIV Sporycide, 5L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

419,95RON
Pretul afisat contine TVA
 • Suprafetele cu germeni pot predispune la imbolnaviri. Evitati situatiile de contaminare printr-o dezinfectare temeinica. Aceste masuri sunt esentiale, mai ales in situatia unei pandemii. SPORYCIDE® - Dezinfectant concentrat de nivel inalt pentru suprafete de lucru, obiecte de inventar. Curata si dezinfecteaza cu succes suprafetele si microaeroflora din spatii private.

  SPORYCIDE® NU are indicatie de utilizare in institutii medicale.

  Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 4219BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substante active: glutaral (glutaraldehidă), concentrație în unități metrice 10%; clorură de alchil (C12-16) dimetilbenzil amoniu [ADBAC/BKC (C12-C16)], concentrație în unități metrice 15%; acid D-gluconic, compus cu N, N '' - bis (4-clorofenil) -3,12-diimino- 2,4,11,13-Tetraazatetradecanediamidină 2:1 (CHDG), concentraţie în unități metrice 0.35% etanol, concentrație în unități metrice 0.5%.

  Avantajele produsului:

  dezinfectant concentrat de nivel inalt

  are actiune biocida certificata

  are un efect rapid (5 minute)

  este biodegradabil 90%

  testat conform normelor UE in vigoare

  Substante active: Glutaraldehida, clorura de alchil, acid D-gluconic, etanol.

  Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012)

  Grupa principala 1:- Dezinfectante si produse biocide

  Tip de produs 2: - Dezinfectant pentru suprafete, si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul industrial, institutional, colectivitati, casnic.

  Categoria de utilizatori: profesionali, industriali.

  Atentionari: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 25°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.