Menu
Cosul tau de cumparaturi

Dezinfectant Suprafete Clorigen KLINTENSIV Fizzy Tablet, 280 tab

Dezinfectant Suprafete Clorigen KLINTENSIV Fizzy Tablet, 280 tab
Dezinfectant Suprafete Clorigen KLINTENSIV Fizzy Tablet, 280 tab

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

64,99RON
Pretul afisat contine TVA
 • Fizzy Tablet este un dezinfectant solid sub formă de tablete efervescente. Este destinat dezinfectării suprafețelor solide /pavimentelor, instrumentarului / dispozitivelor medicale (olițe, ploști urinare, tăvițe renale, ș.a.) și materialelor textile din domeniul medical, public și privat, respectiv industria farmaceutică.

  Încadrarea produsului biocid: Grupa principala: 1. Tip produs: 2

  Categorie utilizatori: industriali, profesionali, populație.

  Domeniul de utilizare: Dezinfectant care nu este destinat aplicării directe la oameni sau animale.

  Aria de aplicare: Dezinfectarea suprafețelor care nu sunt utilizate în contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale, pentru unități sanitare, laboratoare medicale, instituții publice (școli, azile de batrâni, hoteluri, săli de sport, săli de conferință, aeroporturi, gari, hale industriale etc.), precum și cele din domeniul casnic și industria farmaceutică. Dezinfectarea instrumentarului și dispozitivelor medicale.

  Mod de utilizare: tabletele clorigene se dizolvă în cantitatea de apă necesară conform activității biocide dorite. Pentru o dizolvare rapidă se recomandă agitarea soluției. Pentru dezinfecția suprafețelor se folosește o cantitate suficientă pentru acoperirea totală a acestora (4-10 ml acopera 1m2), prin tehnica pulverizării/ ștergerii direct pe suprafață, folosind un pulverizator manual sau un mop / lavetă curată din material sintetic (preferabil poliester / polietilenă). Pentru dezinfectarea instrumentarului se prepară o soluție gata de lucru de concentrație 0,2% m/v în care se imerseaza total sau se umplu toate cavitățile pentru un timp de minim 30 minute. Pentru anumite dispozitive ce nu permit dezinfectarea prin imersie sau umplere se recomandă ștergerea suprafețelor cu o lavetă ce conține soluție dezinfectantă gata de lucru. Dezinfectarea materialelor textile se realizează prin imersia totală a acestora într-o soluție de 0,2% m/v (2 tablete la 1,5 L apă) pentru un timp de 30 minute. Dupa dezinfectare sunt clătite cu apă potabilă/ sterilă conform protocolului unității. Produsul poate fi aplicat și pe suprafețe din zona de pregătire și servire a alimentelor, dar nu în contact cu acestea / pe alimente.

  Personalul lucrător trebuie sa utilizeze echipamentul de protecție individuală în acord cu informațiile prezentate în SDS-ul produsului pe toată durata procesului de preparare și dezinfectare. După utilizarea produsului în încăperi închise se recomandă ventilarea acestora, respectiv limitarea expunerii personalului lucrator. Poate fi aplicat direct pe suprafețe din: plastic, metale (acoperit prin vopsire/ galvanizare, zinc, cupru, aluminiu, 314L, 316L, alimentar/ industrial), cauciuc, teflon, silicon, lemn, ceramică, sticlă, pavimente (beton, gresie, lemn, marmură, rășină, linoleum).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.