Menu
Cosul tau de cumparaturi

Dezinfectant Instrumentar KLINTENSIV Sterisol RTU, 1L

Dezinfectant Instrumentar KLINTENSIV Sterisol RTU, 1L
-22 %
Dezinfectant Instrumentar KLINTENSIV Sterisol RTU, 1L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

21,90RON
27,90RON
Pretul afisat contine TVA
 • SKU: MED2365
 • Sterisol® este un produs de înaltă calitate, conceput pentru utilizare pe termen lung în medii profesionale. Este eficient în curățarea și igienizarea obiectelor de inventar și a instrumentarului medical.

  Curățarea și igienizarea suprafețelor de lucru pot fi o provocare uneori, iar un dezinfectant eficient este soluția potrivită pentru diversele suprafețe. Sterisol® oferă performanță de încredere în igienizarea echipamentelor, recipientelor și ustensilelor. Acesta poate fi utilizat pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor, echipamentelor și instrumentarului din saloanele cosmetice, industriale, farmaceutice și alimentare.

  Sterisol® este versatil și poate fi utilizat în domeniul medical, industrial, instituțional și în gospodării. Este potrivit pentru o varietate de suprafețe, inclusiv cele intens utilizate sau circulate, cum ar fi lemnul, pardoseala, faianța, PVC-ul, oțelul inoxidabil, sticla, plasticul, mobilierul, ceramica, brancardele, cărucioarele, scaunele mobile, canapelele de consultatii, mesele de tratament, grupurile sanitare și saloanele pentru nou-născuți.

  Acest dezinfectant are acțiune rapidă, fără alcool, aldehide sau fenoli și oferă un spectru larg de acțiune biocidă, fiind potrivit pentru orice tip de material.

  Sterisol® este certificat conform normelor UE în vigoare și este un dezinfectant de nivel înalt, gata de utilizare. Este destinat utilizării profesionale, industriale și de către populație.

  Pentru utilizare în siguranță, este important să citiți și să înțelegeți instrucțiunile de utilizare. Se recomandă depozitarea în spații închise, curate și bine aerisite, la temperaturi cuprinse între +5°C și +30°C. Fiecare lot de livrare este însoțit de documentul de certificare a calității, conform legislației în vigoare, inclusiv declarația de conformitate bazată pe fișele tehnice, buletinele de analiză și avizul sanitar.

  Este o solutie cu actiune rapida, care nu contine alcool, aldehide sau fenoli. Are un spectru larg de actiune biocida si este ideal pentru orice tip de material.

  Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2266BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substante active: clorură de didecildimetilamoniu, concentrație în unități metrice 0.34%; compuși de amoniu cuaternar, benzil-C12-18-alchildimetil, cloruri, concentrație în unități metrice 0.09%.

  Avantajele produsului:

  dezinfectant de nivel inalt RTU

  actiune biocida certificata

  nu contine aldehide, fenoli sau alcool

  dizolva rapid reziduurile proteice

  potrivit pentru orice tip de material

  testat conform normelor UE în vigoare

  Tip de produs TP2 – Dezinfectant pentru suprafete si instrumentar cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.

  Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie

  Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate realizata pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.