Menu
Cosul tau de cumparaturi

Sapun Lichid Antimicrobian fara Parfum, KLINTENSIV, 500mL

Sapun Lichid Antimicrobian fara Parfum, KLINTENSIV, 500mL
Sapun Lichid Antimicrobian fara Parfum, KLINTENSIV, 500mL

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

23,99RON
Pretul afisat contine TVA

KLINODERM™ este un sapun fara parfum, lichid, antimicrobian cu spectru larg de activitate microbiana. Produsul este destinat dezinfectarii igienice a mainilor, tegumentelor si intregului corp prin spalare.


KLINODERM™ este un sapun lichid antimicrobian cu spectru larg de activitate microbiana, fara parfum. Produsul este destinat dezinfectarii igienice a mainilor, tegumentelor si intregului corp prin spalare. Produs eficient destinat utilizarii zilnice.


Aria de aplicare: Produs biocid folosit pentru igiena umana. Se utilizeaza pentru curatarea si dezinfectarea prin spalare a mainilor si intregului corp in unitati sanitare, sectorul agro-alimentar, farmaceutic.


Avantajele produsului – sapun fara parfum:


sapun lichid antimicrobian certificat biocid (fara clorhexidina)

recomandat pentru utilizare regulata

delicat cu pielea (pana la 50 de utilizari/ zi)

potrivit pentru dezinfectare igienica si chirurgicala

fara parfum

testat conform normelor UE in vigoare

Grupa principala TP1: Dezinfectante si produse biocid


Tip de produs TP1– este un produs biocid destinat igienei umane


Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie


Mod de utilizare sapun fara parfum: Pentru igienizarea mainilor/tegumentelor, prin spalare, se foloseste o cantitate suficienta pentru acoperirea acestora timp de 1 minut (5ml, ca atare). Inainte de aplicare se recomanda ca suprafata mainilor sa fie umeda, iar accesoriile sa fie indepartate. Se freaca mainile frontal, palma pe palma, apoi se alterneaza palma cu dosul mainilor. Se freaca cu atentie varful degetelor si incheieturile degetelor, in cutele epidermei. Dupa un timp de contact de minim 1 minut sunt clatite cu apa potabila toate tegumentele. Se recomanda utilizarea in conformitate cu instructiunile de utilizare, respectiv protocoalele interne ale unitatii.


Compozitia chimica la 100 g produs: Substante active: 1,5% m/m – Biphenyl-2-ol (CAS: 90-43-7; CE: 201-993-5); 1% m/m – 2-Phenoxyethanol (CAS: 122-99-6; CE: 204-589-7).

Alte ingrediente: surfactanti, agenti emolient/umectant/protector tegumentar, exfoliant si corector de pH, apa.


Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 5790BIO/01/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide.


Atentionari: Acest produs, sapun fara parfum, este destinat exclusiv utilizarii dupa citirea si intelegerea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 25°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate realizata pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Sapun Maini
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.