Menu
Cosul tau de cumparaturi

Sapun Antimicrobian, KLINTENSIV, Davera Soap, 500mL

Sapun Antimicrobian, KLINTENSIV, Davera Soap, 500mL
Sapun Antimicrobian, KLINTENSIV, Davera Soap, 500mL

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

24,99RON
Pretul afisat contine TVA

KLINTENSIV DAVERA SOAP este un lichid vâscos, ideal pentru igiena în diverse medii precum unități sanitare, acasă, la serviciu/școală, restaurant, instituții publice, cabine de duș, unități de cazare personal, magazine și toalete publice, având în vedere contactul direct cu suprafețe și alte persoane. Acesta oferă o dezinfecție igienică într-un minut conform standardului EN 1499 și acțiune biocidă rapidă în maxim 2 minute. Produsul este potrivit pentru utilizare repetată și a fost testat dermatologic.


Avizul emis de Comisia Națională pentru Produse Biocide nr. 4218BIO/01/12.24 confirmă proprietățile sale:


Nu patează sau decolorează.

Demonstrează eficiență chiar și în condiții de murdărie.

Are o capacitate bună de curățare și produce o spumă redusă.

Este emolient și oferă protecție pielii datorită agenților protectivi tegumentari.

Conform testării EN 14476 pe Vaccinia Virus, acest produs are activitate biocidă împotriva mai multor tulpini virale, inclusiv Coronavirus, Influenza virus, Herpesviridae și altele.


Modul de utilizare recomandat este aplicarea unei cantități suficiente pentru a menține mâinile umede timp de 1 minut (10 ml). Se recomandă frecrea mâinilor conform instrucțiunilor, iar după un timp de contact de minim 1 minut, acestea trebuie clătite cu apă potabilă. Este important să se respecte instrucțiunile de utilizare și protocoalele interne ale unităților.


Compoziția chimică include 2% (m/m) Clorhexidină digluconat, precum și alte ingrediente precum surfactanți nonionici, corector de aciditate, agenți emolienți, conservant și îngroșător, parfum, colorant și apă.


Produsul este încadrat în Grupa principală 1, tip produs 1, și este potrivit pentru utilizatorii profesioniști, populație și industriali.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Sapun Maini
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.