Menu
Cosul tau de cumparaturi

Dezinfectant pentru Aer Conditionat KLINTENSIV, Klinall, 1L

Dezinfectant pentru Aer Conditionat KLINTENSIV, Klinall, 1L
Nou
Dezinfectant pentru Aer Conditionat KLINTENSIV, Klinall, 1L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

21,99RON
Pretul afisat contine TVA
 • Permite curatarea unitatilor interioare ale aparatelor de aer conditionat, acestea functionand la capacitate maxima doar atunci cand au si filtrul curatat.

  KlinAll® dezinfectant pentru aer condiționat cu performanțe fungicide, bactericide și virucide dovedite, permite curățarea unităților interioare ale aparatelor de aer condiționat. Curățând filtrul în mod regulat, se poate preveni pătrunderea poluanților, toxinelor și a alergenilor în casă. Produsul este gata de utilizare și nu conține aldehide și fenoli.

  Curățarea și dezinfectarea echipamentelor / sistemelor de ventilație, climatizare.

  Mod de utilizare:

  Produsul se utilizează ca atare, nu se diluează. Se folosește în cantități suficiente pentru a îndepărta urmele/ depunerile de murdărie și asigurarea timpului minim de contact specificat pentru dezinfectare.

  Mod de lucru pentru etapa de curățare: Curățați condensatorul prin aspirarea aripioarele exterioare pentru a îndepărta resturile care pot bloca fluxul de aer. Scoateți ventilatorul și curățați aripioarele interioare cu KlinAll® – Dezinfectant pentru aer condiționat. Curățați unitatea interioară, un aparat de aer condiționat curat funcționează cel mai bine atunci când are și filtrul curățat. Preveniți ca poluanții și alergenii să intre în casa dvs. curățând filtrul în mod regulat. Aspirați compartimentul suflantei. Curățați jgheabul de evacuare a condensului cu un fir rigid sau o soluție de curățare.

  Mod de lucru pentru etapa de dezinfectare: pe suprafețele curățate și uscate anterior se aplică produsul prin pulverizare în fantele de absorbție și evacuare ale echipamentelor de ventilație și climatizare.  Suprafețe  trebuie  menținute  umede  pe  toată  durata  de  acțiune:  5  minute  – dezinfecție de nivel mediu și scăzut; 60 minute – dezinfecție de nivel înalt.

  *Elimină microorganisme responsabile cu apariția a peste 90 de boli rezultate în urma unei infectări.

  Avizat de Ministerul Sănătății sub nr. 5460BIO/02/12.24

  Producător: KLINTENSIV SRL

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.