Menu
Cosul tau de cumparaturi

Detergent Profesional Multisuprafete KLINTENSIV, MultiClin 1L

Detergent Profesional Multisuprafete KLINTENSIV, MultiClin 1L
Nou
Detergent Profesional Multisuprafete KLINTENSIV, MultiClin 1L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

41,99RON
Pretul afisat contine TVA
 • Detergent cu aplicații multiple puternic odorizant cu spumare controlată pentru întreținerea, eliminarea petelor și curățarea tuturor pardoselilor sau suprafețelor. Asigură un luciu de excepție și se utilizează atât manual cât și automat cu mașină de profil. Este un detergent special conceput pentru degresarea și curățarea suprafețelor. Nu atacă garniturile de cauciuc, plasticul sau vopseaua de orice natură. Foarte eficient în îndepărtarea impuritaților și a prafului. Toate suprafețele

  rezistente la apă, de ex. suprafețe din plastic, suprafețe de sticlă, uși, rame de ferestre și încălzitoare; pardoseli rezistente la apă; materiale rezistente la apă; poate fi utilizat pe pardoseli din lemn sigilate, plăci de siguranța, plăci de gresie porțelanată și plăci ceramice, alamă, cupru și majoritatea suprafețelor din plastic.

  Compoziție: În acord cu recomandarile 648/2004 EEC: apă, solvenți <10%, surfactanți neionici și anionici <3%, fosfonat <0.5%, amoniac, parfum (Benzyl alchool, Cumarine).

  Instrucțiuni de utilizare: Se poate utiliza diluat sau nediluat în funcție de gradul de murdărie. Pentru diluție utilizați recipiente gradate sau pompe de dozaj.

  Curațenie zilnică: 50-200 ml la 10 L apă.

  Curațarea prin pulverizare: 50 ml/ 600 ml apă.

  Curațenie periodică (curățare dificilă): 200-500 ml la 10 L apă, sau se pulverizează ca atare și se sterge cu o lavetă curată din bumbac sau microfibră.

  Instrucțiuni de securitate: Conform fișei cu date de securitate a produsului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.