Menu
Cosul tau de cumparaturi

Dezinfectant Suprafete, gata de utilizare, KLINTENSIV, 5L

Dezinfectant Suprafete, gata de utilizare, KLINTENSIV, 5L
Dezinfectant Suprafete, gata de utilizare, KLINTENSIV, 5L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

119,00RON
Pretul afisat contine TVA
 • Descoperiți KLINTENSIV® – Dezinfectantul pentru suprafete gata de utilizare, soluția perfectă pentru igienizarea scaunelor de tratament, a suprafețelor și a instrumentelor din cabinetele medicale, precum și pentru echipamentele, microaeroflora și, eventual, instrumentarul din saloanele cosmetice, zonele industriale, farmaceutice și cele din domeniul alimentar.

  Într-un mediu de lucru în care curățarea și dezinfectarea sunt esențiale pentru menținerea sănătății și siguranței, KLINTENSIV® oferă o soluție eficientă și profesionistă. Compatibil cu diverse tipuri de suprafețe intens circulate, acest dezinfectant este creat să acționeze rapid și eficient, fără a compromite integritatea materialelor delicate și opacizante.

  Sub forma unei soluții cu proprietăți dezinfectante, fără alcool și fără aldehide, KLINTENSIV® oferă un spectru larg de acțiune biocidă. Având la bază substanțe active, cum ar fi sarurile cuaternare de amoniu, acest produs este recomandat pentru suprafețe sensibile la atacul chimic al soluțiilor pe bază de alcool.

  Beneficiind de certificarea conform normelor UE în vigoare și avizul emis de Comisia Națională pentru Produse Biocide, KLINTENSIV® oferă o soluție sigură și eficientă pentru curățarea și dezinfectarea diverselor suprafețe.

  Avantajele produsului:

  • Dezinfectant profesional, gata de utilizare, pentru suprafețe
  • Certificat pentru efect virucid și bactericid
  • Potrivit pentru orice tip de material
  • Acțiune virucidă rapidă în doar 5 minute
  • Fără fenoli și aldehide
  • Testat conform normelor UE în vigoare

  Atenționări: A se folosi numai după ce au fost citite și înțelese instrucțiunile de utilizare. Se recomandă depozitarea în spații închise, curate și bine aerisite, la temperaturi cuprinse între +5°C și +30°C. Fiecare lot de livrare este însoțit de documentul de certificare a calității, respectând dispozițiile legale în vigoare, inclusiv declarația de conformitate realizată pe baza fișelor tehnice, a buletinelor de analiză și a avizului sanitar.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.