Menu
Cosul tau de cumparaturi

Detergent Dezinfectant Concentrat Instrumentar si Suprafete KLINTENSIV Dezicon, 1L

Detergent Dezinfectant Concentrat Instrumentar si Suprafete KLINTENSIV Dezicon, 1L
Nou
Detergent Dezinfectant Concentrat Instrumentar si Suprafete KLINTENSIV Dezicon, 1L

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

84,99RON
Pretul afisat contine TVA
 • Detergent dezinfectant concentrat

  Nivel înalt de acțiune

  Compatibil cu suprafețe multiple

  Eficiență demonstrată inclusiv în murdărie

  DEZICON este un lichid concentrat utilizat pentru dezinfecția suprafețelor, curățarea și dezinfectarea instrumentarului medical și chirurgical.

  Aviz emis de Comisia Națională pentru produse Biocide nr. 5630BIO/02/12.24

  Proprietăți produs

  Acționează prin mecanism de toxicitate celulară

  Produsul preparat în soluție gata de lucru 2% nu este coroziv.

  Conține agenți tensioactivi cu capacitate bunț de curățare și spumare redusă.

  Conform testului Virucid EN 14476 produsul protejează împotriva tulpinilor acoperite precum: Coronavirus; Enterovirus; Virusul Hepatitei A, B (HBV) și C (HBC); Herpesviridae,;Virusul Hepatitei Delta (HDV); HIV; HTLV; Parvovirus B19; Influenza virus; Rotavirus; Paramyxoviridae; Maesles virus; Rabies virus; Poxviridae, Calciviridae;Astrovirus; Rhinovirus; Rubella virus; Papilloma virus; Polyomavirus.

  Mod de utilizare: Produsul se utilizează sub formă de soluție diluată 2% (v/v) și nu necesită clătire (pentru pavimente și alte suprafețe). Produsul se poate utiliza pe

  suprafețe curate/murdare. Exemplu mod de preparare: 20 ml detergent dezinfectant concentrat + 980 ml apă potabilă/ distilată, pentru a obține 1000 ml soluție gata de lucru. Pentru dezinfecția suprafețelor se folosește o cantitate suficientă pentru acoperirea totală a acestora (doza aplicată: 20-50 ml/1 m2), prin tehnicile de aplicare direct pe suprafețe, folosind un pulverizator manual sau o lavetă curată din material sintetic (preferabil poliester/ polietilenă). Timpul de contact este cuprins între 5 minute și 60 de minute, în funcție de nivelul de dezinfecție dorit. Nu necesită clatire. Soluția gata de lucru preparată poate fi utilizată în maxim 2 zile de la data preparării și va fi păstrată în recipiente bine închise la temperatura camerei. Instrumentarul curățat și uscat este plasat în cuva cu soluție și acoperit total de lichid. Timpul de contact este cuprins între 5 minute și 60 de minute, în funcție de nivelul de dezinfecție dorit. La final, instrumentarul este clatit cu apă/apă sterilă (în funcție de tipul de dezinfectare dorit și protocoalele interne ale unității). Soluția din cuvă poate fi refolosită pentru maxim 5 seturi complete de instrumentar sau în 48 de ore de la umplerea cuvei. Se recomandă utilizarea unei cuve opace din material plastic.

  Ambalare: Flacoane: 1L, 5L

  Compozitia chimică – Ingrediente active pentru 100g produs: 17% (m/m) Clorură de didecildimetilamoniu, nr. CAS: 7173-51-5, CE: 230-525-2; 4,5% (m/m) Compuși de amoniu cuaternar cloruri de benzil C12-C18 – alchildimetil, nr. CAS: 68391-01-5, CE: 269-919-4.

  Alte ingrediente: ≥ 5 – <15 surfactanți nonionici, agent de chelatizare, parfum, apa.

  Încadrarea produsului biocid: Grupa principala: 1. Tip produs: 2.

  Categorie utilizatori: Profesionali, industriali

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.