Menu
Cosul tau de cumparaturi

Aparat de antrenament resuscitare cardio-pulmonara Chest-eR

Aparat de antrenament resuscitare cardio-pulmonara Chest-eR
Aparat de antrenament resuscitare cardio-pulmonara Chest-eR

- Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON.
- Platesti in siguranta, prin card, transfer bancar sau la livrare.
- Serviciu suport clienti: Tel:0748 583 067

- Oferte si conditii comerciale pentru distribuitori: comenzi@medihub.ro

1.420,00RON
Pretul afisat contine TVA
Aparat de antrenament resuscitare cardio-pulmonara Chest-eR

Ajutorul perfect pentru masajul cardiac. Acest dispozitiv poate salva o viață

Dispozitiv de antrenament resuscitare cardio-pulmonara (CPR) Chest-eR®, echipament de generatie noua, ajuta la antrenarea si perfectionarea tehnicilor de acordare prim ajutor, masaj cardiac extern, resuscitare cardio respiratorie, faciliteaza reducerea incidentei leziunilor interne, oferind protectie în timpul compresiunilor toracice. Structura interna speciala în 3 straturi ajuta la reducerea tensiunilor periculoase produse de aplicarea incorecta a fortei, redistribuind fortele excesive si garantand igiena, indicatoarele luminoase informeaza si avertizeaza asupra presiunii si ratei de compresie corecte.

Chest-eR® destinat pentru instruirea si formarea personalului in cadrul cursurilor de acordare a primului ajutor medical in situatii de urgenta si a  manevrelor de resuscitare cardio respiratorii pana la sosirea echipajului de urgenta. Aparatul Chest-eR® este compatibil perfect cu manechine medicale de prim ajutor, actualizate conform Ghidurilor Internationale si poate fi utilizat cu defibrilatoare.

Conceput pentru a reduce incidența leziunilor interne, Chest-eR este un dispozitiv de protecție pentru compresiile toracice conceput pentru a îmbunătăți calitatea masajului cardiac în condiții de siguranță deplină.

Este un dispozitiv medical intuitiv și ușor de utilizat, fiind mic, compact și ușor, și poate fi utilizat cu baterii simple de 1,5 V.

O soluție profesională al cărei brevet combină: 

Materiale non-newtoniene capabile să disipeze energia de impact a compresiilor toracice prea violente.

O structură internă specială cu trei straturi care reduce tensiunile periculoase produse de aplicarea incorectă a forței și redistribui forțele excesive pe întreaga suprafață a dispozitivului.

Algoritmi sofisticați care asigură un sistem de feedback electronic luminos capabil să comunice executarea corectă a masajului în conformitate cu orientările internaționale.

O husa de protecție garantează o igienă absolută și previne riscul de infecții.

Cum funcționează

1. Așezați Chest-eR pe pieptul pacientului, apăsați pe tampon și dispozitivul se va porni automat.

2. Un indicator luminos va arăta presiunea și rata de compresie aplicate pentru masajul cardiac; o lumină verde indică faptul că acestea sunt corecte, iar o lumină roșie că sunt incorecte.

3. Dacă salvatorul continuă să aplice forță și în faza de eliberare a masajului, împiedicând pieptul să revină în poziția inițială, ambele lumini roșii (în partea de sus și de jos a scalei de pe dispozitiv) se aprind pentru a avertiza salvatorul să elibereze presiunea.

4. Odată ce masajul cardiac a fost finalizat, dispozitivul se oprește automat după 30 de secunde de neutilizare.

De ce să folosiți Chest-eR?

Rata de compresie și presiunea corectă a masajului cardiac datorită scalei cu indicator luminos

Ghidurile Consiliului European de Resuscitare (ERC) și ale Asociației Americane a Inimii (AHA) recomandă o adâncime de compresie de 50-60 mm (pentru a stimula fluxul sanguin către creier), în timp ce masajul cardiac ar trebui administrat la o rată între 100 și 120 de compresii pe minut.

Chest-eR ajută la respectarea acestor orientări datorită scalei cu indicator luminos care informează salvatorul cu privire la presiunea corectă și rata de compresie aplicată pentru masaj.

Reducerea leziunilor și traumatismelor interne
Pentru a reduce probabilitatea de leziuni și traume interne ale pacientului care urmează să fie resuscitat, Chest-eR utilizează tehnologia materialelor elastomerice celulare cu caracteristici newtoniene. Atunci când este supusă aplicării unei forțe impulsive, suprafața moale a dispozitivului se transformă prin rearanjarea moleculelor din care este compusă, rigidizând-o imediat și creând un scut capabil să disipeze forța impactului, absorbind până la 90% din energie, asigurând astfel o eficiență maximă a masajului cardiac.

Distribuția omogenă a forței:

Stratul intermediar rigid al dispozitivului permite distribuirea mai omogenă a forțelor în zona inferioară a sternului și, prin acțiunea combinată a învelișului capabil să se adapteze la forma pieptului, previne tensiunile excesive concentrate pe orice structură osoasă proeminentă. De asemenea, structura specială cu trei straturi reduce - prin deformarea dispozitivului - transmiterea către torace a unor forțe nedorite în direcție paralelă cu pieptul și protejează mâinile salvatorului împotriva rănilor.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.